Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Beč: 24sata osvojila čak dvije prestižne novinarske nagrade

None Foto: European Publishing Awards

Prestižni kongres traje od 12. do 14. svibnja u Beču, gdje 500-tinjak europskih glavnih urednika i medijskih menadžera raspravlja o budućnosti medijske industrije

Jedna od nagrada koju su u ponedjeljak dobila 24sata je posebno priznanje stručnog žirija za digitalnu platformu godine, a druga je nagrada za kampanju No man’s land, o problemu iseljavanja iz Hrvatske, koja je dodijeljena u kategoriji "Digital Storytelling".

Direktor Styrije za Hrvatsku Boris Trupčević je u ime 24sata u ponedjeljak u Beču preuzeo nagrade Europskog novinskog kongresa. Prestižni kongres traje od 12. do 14. svibnja. Na njemu 500-tinjak europskih glavnih urednika i medijskih menadžera raspravlja o budućnosti medijske industrije. Kongres na kojem su 24sata dobila priznanja govorom je otvorio austrijski kancelar Sebastijan Kurz.

Foto: European Publishing Awards

- Nagrada koju smo dobili za digitalnu transformaciju pokazuje da 24sata to radi najbolje u Hrvatskoj i regiji, ali i među najboljima u Europi - kazao je Trupčević koji je na kongresu imao predavanje o digitalnoj transformaciji i predstavio uspjehe 24sata.

Dodao je da ove i brojne druge nagrade koje smo osvojili znače puno za tim koji svaki dan stvara najjači medij u Hrvatskoj. To je dokaz da dugi niz godina 24sata njeguju visoku inovativnost i prate svjetske trendove.