Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Beljak je najvažniji Bandićev učenik, Kosor politički mrtvac'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zlatko Hasanbegović je Polovančevu izjavu o prezimenima nazvao verbalnom septičkom jamom, a trojac koji je podržao proračun žrtvovanim figurama, a ne odmetnicima

Miroslav Polovanec rekao je u četvrtak kako ne dopušta da mu diktiraju neka prezimena koja nisu zagrebačka, a prozvani Zlatko Hasanbegović i u RTL Direktu je rekao kako je to verbalna septička jama. 

SKANDALOZNA IZJAVA POLOVANCA Ne dopuštam da mi diktiraju prezimena koja nisu iz Zagreba

- To samo potvrđuje da su misionari političke korektnosti u pravilu prikriveni šovinisti - rekao je Hasanbegović koji je dodao kako je u ime antifašizma nazivan političkim retardom, ali i poturicom. 

Na pitanje o Iliji Ćoriću koji je podržao proračun, pa izbačen iz HSS-a rekao je da je danima branio magnoliju od Bandića, a da je možda jedan od uvjeta za podršku bilo i da se vrati magnolija. Hasanbegović tvrdi da je kum i otac svega što smo danas vidjeli Andrej Plenković, a ne Bandić te da su oni svjesno žrtvovane političke figure, a ne odmetnici. 

HDZ-OV MIKULIĆ O PRORAČUNU: 'Nije bilo političke trgovine, to pitanje je ispod svake razine'

- Oni su to napravili u dogovoru sa svojim političkim šefovima, gospodinom Kosorom i gospodinom Beljakom - kaže i dodaje da je Krešo Beljak jedan od Bandićevih najvažnijih učenika, dok je za Darinka Kosora rekao da je politički mrtvac. Misli i da se trgovina oko glasova dogodila jutros ili već prije, jer je, kaže, Andrija Mikulić još prekjučer samouvjereno govorio da će proračuna biti. 

Inače, na pitanje oko ove podrške Bandićevu proračunu, Jelena Pavičić Vukičević na pitanje koliko su koštala ova tri zastupnika za Dnevnik.hr rekla je da nisu koštali ništa. 

SPASILA GA TRI KRALJA Bandić riskirao vlastiti život da mu proračun prođe u Skupštini

- Ali, dok župan Komadina u Primorsko-goranskoj županiji iz drugog pokušaja usvaja proračun, njemu se ne postavljaju ovakva pitanja, pa je vrlo indikativno da se ona postavljaju samo nama u gradu Zagrebu - rekla je.

Komentari (48)
  • Pa dobro kaj se sad Hasanbegović buni pa i on je takvom trgovinom i ucjenama došel tu gdi je pa nije u koaliciji bio jer mu je Bandić drag već mu je bila misija da promjeni ime jednog trga u Zg,

    14. 12. 2018,   06:23
  • Ti si Haso znao kakav je Bandić prije nego što si koalirao s njim. Prozivaš druge a ti si se prodao za ime jednog zagrebačkog trga.

    14. 12. 2018,   07:14
  • Hasanbegović gospodin?

    14. 12. 2018,   05:33