Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Beljak prodaje jezero koje će se onda 'pozlatiti' investitoru

Komentari (183)
 • Kad je na poziciji na kojoj nebi smio bit... jednom lopov uvijek lopov!! Samo sad vise ne mora po noci aute obijat.

  29. 7. 2019,   07:11
  • 24sata neka kupe jezero.

   29. 7. 2019,   07:32
  • Nije njegovo pa ne kuzim sto je lose u tome da prodaje zapusteno jezero koje ce se irediti. Naravno ako dobije pinku onda u remetinec

   29. 7. 2019,   07:56
  • U Hrvatskoj neće biti bolje sve dok su na vlasti komunističko-udbaške strukture ( i njihove "dinastije"), raspoređene po svim većini stranaka na političkoj sceni ( HDZ, SDP, HNS, HSS, HSLS, ORAH, GLAS, Mrtvi zid, Most....). Na vlast treba dovesti demokratsku građansku humanističku opciju koja se zalaže za obiteljske vrijednosti i za promjenu nakaradnog izbornog sustava . Izborni sustav , takav kakav jest, omogućava korumpiranim kriminalnim strukturama stalno izmjenjivanje na vlasti.

   29. 7. 2019,   08:33
  • ****Admin**** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

   29. 7. 2019,   08:50
  • ...a ta opcija su Brana i Hasanbegović koji su se poklali oko 0,2% podrške koju imaju....buhahaha

   29. 7. 2019,   08:51
  • zeljko nema te nesto po svakodnevnim hdz-ovim aferama, ali ovdje vidim volis gurnit svoju nosinu iako cak nista jos nije ni ucinjeno. Samo cu ti reci jedno, ako je hdz protiv ovoga onda se to definitivno mora uciniti jer ne sumnjam da je netko od tvojih kriminalaca vec zaokruzio tu parcelicu u svojoj glavi kao svoju cim dođu na vlast samo je problem u tome sto je Samobor jedan od najrazvijenijih gradova u Hrvatskoj sa najmanjom nezaposlenoscu gdje hdz hvala Bogu nema pristup izvrsnoj vlasti. Gdje hdz vlada tamo vlada bezvlasce,korumpiranost i nepotizam, a gdje ga nema ta podrucja se razvijaju u pravom smjeru i to su cinjenice koje nikakve lazi tebe i slicnih ne mogu opovrgnuti

   29. 7. 2019,   09:06
  • Anonimus, ta opcija je Inicijativa "U ime obitelji - projekt Domovina" za koju se nadam da će na slijedeće prijevremene izbore izaći kao stranka.

   29. 7. 2019,   09:06
  • Samoborski gradonačelnik i predsjednik HSS-a, nije upisao svoju samoborsku kuću u katastar, niti za nju ima uporabnu dozvolu. U katastru i zemljišnim knjigama velika obiteljska kuća u Vinogradskoj ulici ne postoji, već je zavedena kao livada od 786 metara četvornih čiji su vlasnici supružnici Beljak. Kuća ima i broj, pa je nejasno kako je uopće samoborski gradonačelnik bez upisa u katastar i uporabne dozvole dobio kućni broj. Naravno on tu jadnicak nije ništa mam zakona izmanipulirao

   29. 7. 2019,   09:17
  • @tiha voda kako se na vlast može " d o v e s t i demokratska opcija", kad jedno isključuje drugo?

   29. 7. 2019,   09:52
  • U kampu će biti puno vozila na jednom mjestu. Puno radio-kasetofona na jednom mjestu. Uh, kakav potencijalni "biznis".

   29. 7. 2019,   10:47
  • @ryba, nisi li čuo da se na vlast dovodi neku stranku ili političku opciju , glasovanjem na . d e m o k r a t s k i m . izborima ? Zbog lopovskog izbornog sustava i manipulacija s brojem glasača, svi izbori u proteklih 28 godina ne mogu se nazvati demokratskim.

   29. 7. 2019,   12:45
  • mozda bi ga trebo Kodric opet napljuskat usred bjelog dana na samom trgu kao sto je to ucinio prije nekih 5 god.

   29. 7. 2019,   12:57
  • A kome je to Beljak nešto ukrao? Čovjek je izjavio da je kao mulac nekome pi g pong lopticom otključao auto. To se moglo na starijim bravama koje bi ostale neoštećene. Mulci ko mulci napravili to nekome iz štosa a dežurna ekipa je od toga došla do krađe kazetofona, auta, osobnih stvari iz auta.......i onda očekuju da ih netko ozbiljno shvati u forum raspravama. Ista stvar kao isa "Milanovićevom slučajnom državom". Čovjek je izjavio da država mora biti spremna na slučajeve elementarnih nepogoda jer ako ti se stalno događaju slučajevi poplava i sl na koje nisi spreman onda postaješ slučajna država....dušebrižnici si iz toga zaključili da je on govorio o slučajnom nastanku naše države.....

   29. 7. 2019,   15:32
  • Ili spomenimo puknutu cijev.....postoji čak i snimka gdje pita ove iz Gunje cca 10dana nakon povlačenja vode što im je najveći problem trenutno....jedna gđa govori da je najgore što aparati za isušivanje nisu kuće još ni blizu isušili. Milanović na to govori kako je njemu puknula cijev, poplavila stan te da mu aparat za isušivanje dva mjeseca nije uspio izvući vlagu iz stana. Dušebrižnici du to izvukli iz konteksta i zaboravili spomenuti dio gdje spominje svoju relativno malo poplavu i činjenicu kako je i to teško osušiti a kamoli ovo kad ti voda dani.a poptopi cijelu kuću

   29. 7. 2019,   15:37
 • Predlažem medijima da ovi aferu nazovemo: Afera Jezero.

  29. 7. 2019,   07:20
 • Istrazite ga malo unazad 4-5 godina. Poz od Samoborca.

  29. 7. 2019,   07:33
 • ovi prodavaju ka da im je to čača ostavi u nasljedje

  29. 7. 2019,   07:20
 • Pa nemojte tako, Beljak je ipak antifašist. On se ne razumije u nekretnine već samo u radio aparate.

  29. 7. 2019,   07:10
 • I sto sad? Pa tko se to molit cu lijepo, u politicke stranke, pogotovo one na vlasti ( drzavnoj i lokalnoj) uclanjuje zbog tamo nekih idealizma, svjetonazora i placanja clanarine, a ne zbog ocekivane matrijalno-financijske koristi????? Hrvatske politicke stranke, prigodno i reda radi samoprozvane strankama, su poslovno-interesne grupacije. Njihove jedine svrhe su; namjestanje poslova svojim clanovima i njihovim familijama,,,, protekcije kod porezne, carine fina-e, policije,,, i na sudovima istima,,,guranje svojih clanova i njihovih familija od srednje skole i fakulteta (koje mnogi bez politickih veza ne bi zavrsili nikad) do drzavnih sluzbi. I to je to. Zasto bi molit cu lijepo Kreso i njegovo HSS jato bili izuzetak?

  29. 7. 2019,   07:23
  • Da, najsmiješnija je izjava: "Nećete od mene napraviti HDZ-ovca.". Haha, HDZ, SDP, HSS, nebitno je, na kraju priče sve stranke rade isto. Nema u politici poštenih ljudi, možda u početku a kasnije se ili prilagodiš sustavu ili te sustav pregazi.

   29. 7. 2019,   07:42
  • Mozes komotno nastavit niz i s ostalima. Ama bas sve stranke (točnije, njihovi clanovi) gledaju na jedno - svoj vlastiti boljitak.. zaboli njih za stanovnike Lijepe naše koji pune proracun.

   29. 7. 2019,   07:48
  • Dèvèni stvar je u tome da je on največi i nabezobrazniji kritičar vlasti koji je gori od njih, a radi kriminal i laže nas kako se radi o zapuštenom i močvarnom području, a ja tamo prolazim gotovo svaki dan i znam da nije tako nego upravo obrnuto, radi se o uređenom mjestu koje koristi ribolovno društvo.

   29. 7. 2019,   08:40
  • "Zasto bi molit cu lijepo Kreso i njegovo HSS jato bili izuzetak?" pa možda baš zato da pokažu i da ima onih poštenih, koji će dat malom čovjeku priliku za život, a ne da cijela politika vođenja grada se svodi na namještanje natječaja u kojima on ima koristi, a građani još veće probleme u godinama koje dolaze.. ako to nije dovoljan razlog, čemu opće glasujemo?? zar biramo onog koji će nas pljačkati?? sami smo si zapravo krivi, a najgore koga god odaberemo zeznuli smo se

   29. 7. 2019,   09:36
  • KPsrna_1:@ Uz duzno postovanje, ali, ili sam ja krivo shvatio tvoj odgovor ili ti moj uvodni komentar.

   29. 7. 2019,   15:30
  • milanmilan@ Stari, pa zar ti stvarno nemas drugog posla u zivotu osim online prepirat i svadjat se s kim stignes? Zar mislis da si bilo kome intersantan osim sam sebi?? Zar si dementan? Pa lijepo sam ti napisao, da svaki ispad bjesnila od takvih kao sto si ti smatram komplimentom. Dakle, hvala na komplimentu. I opet cu ponoviti pitanje na koje nisi odgovorio. Zar ti ja stvarno licim na nekog tko bi komunicirao sa necim takvim kao sto si ti?

   30. 7. 2019,   08:22
  • milanmilan@ "milanmilan: Ne znam što se treba dogoditi pa da se ovog Cara Mrguda makne za uvijek s portala jer sijanje ovolike mržnje i neprimjerenih komentara i ponižavanja Hrvatske i Hrvata i drugih naroda i narodnosti i nacionalnih pripadnosti i Bosanaca i Hercegovaca i Bošnjaka i Ličana i Dalmatinaca i Srba i Slovenaca već davno je prevršilo svaku mjeru i mislim da uobičajena blokada profila na samo 24 sata je čak i nagrada a ne kazna. Hrvatske vlasti mu ne mogu i ne smiju ništa jer ne komentira s područja Hr i nije Hrvat ali zato bi ga Admini mogli sankcionirati jer čitati njegove komentare je stvarno gnjusno i za snebivanje i za svaku osudu. SVAKI njegov komentar ciljano i dobro promišljeno, "pljuje" po ljudima, vrijeđa, naziva ponižavajućim imenima, etiketira, ponižava, blati, zagađuje i sve tako sa preko stotina komentara ciljano širi ogromnu mržnju i potiče na mržnju. To je nešto prestrašno....."

   30. 7. 2019,   08:28
  • milanmilan@ "milanmilan: Čistokrvni Hrvat sam.... nemam ni "švapskog" ni jugoslavenskog niti jedno krvno zrnce a niti moji preci najmanje 7 koljena unatrag. A tko ima... ah... što se tu može, njihov problem. Neki od takvih iz mješanih brakova odaberu biti Jugoslaveni a neki "švabe" i sl. ali pretežno 99% Jugoslaveni. Njihov izbor pa nikoga za to ne trebaju optuživati (roditelje???... možda) jer tako im je "bačen grah". Znam da su zbog toga nesretni i izgubljeni nakon raspada njihove tzv. države i da više ne znaju gdje pripadaju no... što se može. Za puno toga je kriv zločinac jer je omamio i obmanuo jadni narod koji je zločinima prisilno ugurao (jedino tako je mogao pobijediti, kukavički na prevare) u onu umjetnu tvorevinu tzv Jugoslaviju a neki mu povjerovali i zaboravili svoje korjene i odrekli se svog porijekla pa preuzeli jugoslavenštinu nadajući se i vjerujući da će Juga živjeti vječno i da pitanje porijekla nikada neće doći na stol, a porijeklo je jako važno. Odbacili su vjeru u Boga, vjeru u nacionalni identitet, vjeru u svoje običaje, svoju kulturu, svoje nasljeđe i sve to zamijenili vjerom u Tita i vječnost Juge i vjerom u crvenu petokraku i neki komunizam. Šteta, "malo" su se prešli"..

   30. 7. 2019,   08:32
  • Stari! Ove dvije gorecitirane tvoje umotvorine su samo dvije od tvojih cestih ubiboze litanijetina litanijetina zanimljivih samo tebi, a ostalima zijeeeeee.......vvvvvvvvvv! Usput, ono iz prvog citiranog komentara; "SVAKI njegov komentar ciljano i dobro promišljeno, "pljuje" po ljudima, vrijeđa, naziva ponižavajućim imenima, etiketira, ponižava, blati, zagađuje i sve tako sa preko stotina komentara ciljano širi ogromnu mržnju i potiče na mržnju.".........Super, odlicno, i perfektno si opisao sam sebe, ali meni to nije strasno nego u tvom slučaju smijesno, a pomalo te i zalim.

   30. 7. 2019,   08:40
  • Dévény skim ti to od ranog jutra vodis rat?

   30. 7. 2019,   08:51
  • KPsrna_1@ Zasto bi to bio rat? To je adekvatni odgovor istom mjerom stvoru koji svoje nakupljenje zivotne frustracije i usamljenost, umjesto kod doktora, rjesava svadjajuci se i prepiruci s kim stigne na portalima. Nego, nisi mi odgovorio na jucerasnje pitanje.

   30. 7. 2019,   12:04
 • Izgraditi će tvornicu auto-radia 😂🤗.

  29. 7. 2019,   07:17
 • Hahaha, opet Beljak, jel se sjetio tko mu je dao kucni broj za kucu koja ne postoji au kojoj stanuje vec pet godina, nadam se da su ovaj put ovaj clanak procitali Luna i urssus, bas me zanimaju njihovi komentari, Beljak jednom u kriminalu uvijek u kriminalu, naravno cekamo i komentar Anke- Kmice i Marasa, sveznajuceg.

  29. 7. 2019,   07:31
  • ne sekiraj se, bit će presica svih ljevoguzih poltrončića i to će se hladno opravdat, nesto kao milinske krađe u Gunji, kad je za komunjare onda zakon nije za sve isti i ne primjenjuje se...

   29. 7. 2019,   07:45
  • Zašto ti mene prozivaš Borise, gdje sam ja to pisala da odobravam "Kušćeviće" u bilo kojoj stranci. Dobro je da su novinari to otkrili, ako je istina, i da će se sada više nadzirati potezi svih gradonačelnika i župana. Sve što ide na štetu grada i županije stopirati. Uskoro ćemo vidjeti da li Beljak pogoduje sebi, Gradu ili investitoru i zašto.

   29. 7. 2019,   07:58
  • Luna, ja ne prozivam tebe nego tvoju savjest, kod prve Beljakove afere oko kuce nisi se izjasnila, ni sad ga NE kritiziras, ne vjerujes napisanom, nego cekas rasplet? O Kuscevicu si pisala danima, postoji li razlika izmedju njih dvoje? Kaj mislis kome pogoduje Beljak, ?

   29. 7. 2019,   08:17
  • Da, o Kušćeviću sam pisala danima, jer su danima dolazile svakodnevne njegove afere, jer je bio ministar koji je čak i potpise za referendum "ukrao", koji se hvalio Hvaljen Isusom, a djela su mu govorila sasvim suprotno, koji je isključivo muljao u svoju korist. Kao što sam rekla, sve će se znati, novinari će išćeprkati sve malverzacije, i dobro da je tako, jer očito novinari rade posao institucija. Kome pogoduje, ne znam, ali saznati ćemo. Borise, nisam ništa pisala niti o novim ministrima, nisam pljuvala po njima, jer neću prejudicirati stvari, dok sami ne dokažu i pokažu svoju vrijednost. Eto, nemoj me prozivati, jer nemaš zašto.

   29. 7. 2019,   08:37
  • Luna, vidim da tvoja jednostrani savjest nije proradila, o Kuscevicu si pisala na osnovu isti ovakvih novinskih napisa, nisi cekali rasplet, o ljevicaru antifasista se ne usudis kriticki pisati, znaci odobravas Beöjakov Kriminalfilm rad.

   29. 7. 2019,   09:17
  • Luna, ako si pazljivo procitala clanak, onda si i vidjela originalne akte Grada Samobora potpisanih od Gradonacelnika Beljaka, to ti nije dovoljno? Tko traba jos nesto dodati, valjda cekas Dorh i Uskok?

   29. 7. 2019,   09:22
  • Boris, potpisujem tvoje komentare jer si u pravu, sve stoji nema razlike u kriminalu, eto Luna ti je odgovorila, a urssus valjda jos spava u svojem brlogu, ili smislja odgovor.

   29. 7. 2019,   09:26
  • LUNa, kaj je? Si se nafunjila? Nisam to od tebe ocekival, mislim sam da imas vise ponosa i garda, a ti se povukao ne argumentirano, uvrijedjena, daj se uozbilji pa nismo djeca.

   29. 7. 2019,   12:13
  • urssus, javi se, podne je proslo.

   29. 7. 2019,   12:15
  • Borise, nisam se nafunjila, bila sam u Čakovcu, a i inaće najčešće napišem komentar pa se vratim za par sati da pogledam. Nemam ti ništa novog za reči, osim neka novinari iliti DORH ispitaju slučaj, pa ćemo onda komentirati. Svima koji se ogriješe o zakon, po meni sankcije slijede. Eto, znam da nisi zadovoljan, ali ćuti ćemo se još o ovoj temi.

   29. 7. 2019,   12:17
 • Mijenja plan za poznatog investitora? Hoce li barem raspisati natjecaj s opisom, boja ociju, broj cipela, koji auto vozi itd, jbte , koja smo mi samoposluga

  29. 7. 2019,   07:27
 • Nemojte Beljaka, ne bi on.

  29. 7. 2019,   07:15