Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Beograđanin snimao djevojke tijekom seksa pa ih ucjenjivao

Jovićevića je prijavila bivša djevojka kojoj je godinu dana prijetio da će objaviti snimke ako odbije seks s njim. Policija vjeruje da je tako ucjenjivao i druge djevojke

Beogradska policija uhitila je u utorak Pavla Jovićevića (38) zbog sumnje da je potajce snimao djevojke za vrijeme seksa, a onda ih snimkama ucjenjivao. 

Jovićevića je prijavila bivša djevojka kojoj je godinu dana prijetio da će objaviti snimke ako odbije seks s njim. Policija vjeruje da je tako ucjenjivao i druge djevojke čije su snimke pronašli u njegovom stanu. 

- Nesretna djevojka poslije godinu dana zlostavljanje nije imala više snage izdržati fizičko i psihičko maltretiranje. Nakon psihijatrijske pomoći smogla je snage i sve prijavila policiji - rekao je izvor za srpski Alo. Žrtva je opisala i kako je manijaka upoznala u kafiću te su započeli vezu, kad mu je rekla da ga ostavlja život joj je pretvorio u pakao.

- Jovićević je pozvao žrtvu u stan pod izgovorom da želi razgovarati, ali tada joj je pustio video njihovog seksa, kojeg je tajno snimio i zaprijetio da će ga objaviti na internetu i poslati ga njezinim roditeljima, ako ne pristane na njegove zahtjeve. Tražio je da mu bude na raspolaganju svaki put kad on to poželi i naređivao joj što će odjenuti kad dolazi k njemu - kazao je izvor.

Policija je pretresom stana pronašla snimke žrtve, ali i drugih djevojaka te apelira svim mogućim žrtvama da im se jave. 

Jovićević je u pritvoru, a prema neslužbenim informacijama otprije je poznat policiji te je proveo godinu dana uzatvoru zbog bludnih radnji. 

Komentari (55)
  • Ne vjerujemo ...dajte neki dokazni video materijal.

    11. 11. 2016,   06:27
  • hebač a ne zločinac

    10. 11. 2016,   22:12
  • Čuo sam svakakve priće,npr da žena u dogovoru sa mužem navuće kakvog malo bogatijeg i oženjenog muškarca,a potom ih muž posnimi u eksplicitnoj radnji,pa lika onda ucjenjuju..Zato muški dobro pripazite,na spojake preko oglasa,da vam se život ne pretvori u pakao...Bolje naći prostitutku,platiti joj i onda biti mirni...Toplo preporučam,prostitutki nikako ne ići sa mobitelom ,osobnim dokumentima ili viškom novaca,niti joj reći pravo ime i prezime,mjesto stanovanja,zaposlenja i slićno...Dok se vi tuširate,ona će vam svakako pregledati sve đepove da vidi tko ste i što ste...

    11. 11. 2016,   05:41