Obavijesti

News

Komentari 55

Beograđanin snimao djevojke tijekom seksa pa ih ucjenjivao

Jovićevića je prijavila bivša djevojka kojoj je godinu dana prijetio da će objaviti snimke ako odbije seks s njim. Policija vjeruje da je tako ucjenjivao i druge djevojke

VIDEO

Beogradska policija uhitila je u utorak Pavla Jovićevića (38) zbog sumnje da je potajce snimao djevojke za vrijeme seksa, a onda ih snimkama ucjenjivao. 

Jovićevića je prijavila bivša djevojka kojoj je godinu dana prijetio da će objaviti snimke ako odbije seks s njim. Policija vjeruje da je tako ucjenjivao i druge djevojke čije su snimke pronašli u njegovom stanu. 

- Nesretna djevojka poslije godinu dana zlostavljanje nije imala više snage izdržati fizičko i psihičko maltretiranje. Nakon psihijatrijske pomoći smogla je snage i sve prijavila policiji - rekao je izvor za srpski Alo. Žrtva je opisala i kako je manijaka upoznala u kafiću te su započeli vezu, kad mu je rekla da ga ostavlja život joj je pretvorio u pakao.

- Jovićević je pozvao žrtvu u stan pod izgovorom da želi razgovarati, ali tada joj je pustio video njihovog seksa, kojeg je tajno snimio i zaprijetio da će ga objaviti na internetu i poslati ga njezinim roditeljima, ako ne pristane na njegove zahtjeve. Tražio je da mu bude na raspolaganju svaki put kad on to poželi i naređivao joj što će odjenuti kad dolazi k njemu - kazao je izvor.

Policija je pretresom stana pronašla snimke žrtve, ali i drugih djevojaka te apelira svim mogućim žrtvama da im se jave. 

Jovićević je u pritvoru, a prema neslužbenim informacijama otprije je poznat policiji te je proveo godinu dana uzatvoru zbog bludnih radnji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke