Obavijesti

News

Komentari 33

Berlusconi imao špilju za orgije i lude 'Bunga Bunga' zabave...

4. DIO Naspram Berlusconija, čak se i raspojasani Donald Trump doimlje kao skrušeni pripadnik obiteljskog pokreta. Milijarder, medijski mogul, političar i ljubitelj ljepotica

VIDEO

Političari teže moći, a moć je povezana s pojačanim lučenjem testosterona i dopamina, pa su zato privlačniji ženama, dok povećana količina testosterona i dopamina utječe i na potenciju, pa oni imaju i veće prohtjeve - seksolog dr. Miro Jakovljević

Igor Mandić svojedobno je napisao hit knjigu pod naslovom "Prijapov problem". Prijap je antički bog plodnosti, erosa, seksa. Stari Rimljani su kip Prijapa sa divovskim penisom postavljali u polja, da straši ptice... 

Dvije tisuće godina kasnije, Prijap će se Rimu vratiti kao premijer: Silvio Berlusconi, čovjek golemog libida, obolio od neizlječivog prijapizma, postat će dva stoljeća nakon sunarodnjaka mu Giacoma Casanove drugo ime za zavodnika koji hrli iz avanture  u avanturu. Kad je riječ o neutaživom libidu, Silvio Berlusconi može mirne duše reći: to nije Prijapov problem, to je moj problem. 

Political and Regional elections 2018, Femen woman activist, Protest against Berlusconi during the vote

Prema tvrdnji njegova liječnika, Berlusconi je seks mašina.

- Silvio je fizički i mentalno nadmoćan, odličnog  je zdravlja pa može voditi ljubav šest puta dnevno, no jedan dan ipak bi se trebao odmoriti, rekao je liječnik dodajući da to nije loše za čovjeka koji ima 74 godine i operirao je tumor na prostati.  

Imao špilju za orgije

Naspram Berlusconija, čak se i raspojasani Donald Trump doimlje kao skrušeni pripadnik obiteljskog pokreta. Milijarder, medijski mogul, političar i ljubitelj ljepotica - čovjek za kojega je kružio vic da se predstavlja riječima "ja sam Silvio Berlusconi, u slobodno vrijeme talijanski premijer" - na Sardiniji je u jednoj podmorskoj špilji izgradio carstvo koje je služilo samo za orgije.

'Predsjedniče, kakvu babu ima, ja bih radije spavao s muškim'
'Predsjedniče, kakvu babu ima, ja bih radije spavao s muškim'

Špilju je javnosti otkrio fotograf kojega je Berlusconi u te odaje pozivao na snimanje golih djevojaka. Podvodni kompleks izgrađen je 2004. godine, u vrijeme kad je talijanski premijer - tako je sam rekao - primio 38 prijetnji smrću pa su mu tajne službe predložile da napravi skrovište. 

Na Sardiniji je Berlusconi priređivao svoje razularene "Bunga Bunga" zabave. Pojam "Bunga Bunga" potječe iz Australije, tamo je označavao jedno područje, no u Italiji je, isprva korišten kao vic, poprimio značenje seksualnih orgija u kojima gole mlade žene okružuju domaćina i njegove gole goste u bazenu...

Famozna Ruby ga došla glave 

Zadnja Berlusconijeva afera koja je odjeknula u cijelom svijetu, bila je s famoznom Ruby. Maloljetna 17- godišnja plesačica Karima El Mahroug, poznata kao "Ruby, kradljivica srca", došla je u središte afere kad se otkrilo da joj Berlusconi plaća za seks. 

U lipnju Berlusconi je 2013. osuđen na sedam godina zatvora za plaćanje seksa s maloljetnom Ruby i zloupotrebu dužnosti jer ju je prethodno pokušao izvući iz zatvora u koji je dospjela zbog krađe. U presudi je ustanovljeno i kako je Berlusconi bio 'organizator' bunga bunga seks orgija.

REUTERS/PIXSELL

Berlusconi je u žalbi naveo kako mu je Ruby rekla da ima 24 godine pa je u drugom stupnju oslobođen. 

Usporedbe radi, probajmo zamisliti da neki hrvatski medijski magnat i premijer u osmom desetljeću života bude optužen za bludničenje s prostitutkom. Nezamislivo. To pokazuje koliko je Hrvatska zapravo konzervativna... 

Osjeća se kao mladić 

Portugalski nobelovac Saramago Berlusconija je nazvao "opasnom stvari sličnom ljudskom biću" nakon što su u medije iscurile slike jedne od njegovih zabava.

- Nazvao sam tu stvar delinkventom i ne žalim zbog toga - napisao je Saramago u španjolskom El Paisu nakon objave fotografija žene golih grudi i golog muškarca  u Berlusconijevoj vili na Sardiniji. 

HDZ potresaju seks skandali: Nakon Lucića ništa nije isto...
HDZ potresaju seks skandali: Nakon Lucića  ništa nije isto...

- Ta stvar, ta bolest, taj virus mogao bi biti uzrok moralne smrti zemlje Giuseppea Verdija, ako ga snažno povraćanje ne uspije istrgnuti iz svijesti Talijana prije nego pregrize vene i uništi srce jedne od najbogatijih zemalja na svijetu -  kazao je Saramago. 

No, Berlusconija to nije zabrinulo: danas živi u braku sa ženom koja ima 35 godina, i osjeća se kao mladić...

"Pa nisam znao da su prostitutke!" 

Francuzi su puno diskretniji od Talijana, ali nisu asketi. Kod njih se sve drži u diskreciji. Predsjednik François Mitterrand punih je 20 godina održavao odnos a ljubavnicom Anne Pingeot, koja mu je 1974. rodila kćer, no nikad nisu mogli objelodaniti svoju vezu javnosti. Mitterrand je u službenom braku sa svojom suprugom Danielle Gouze ostao sve do svoje smrti.

AFP/PIXSELL

Godine 1996. François Hollande varao je dugogodišnju partnericu Valerie Trierweiler s TV zvijezdom, Julie Gayet. Valerie je doživjela živčani slom i prijavila se u bolnicu, a potom je i okončala svaku vezu s Hollandeom.

No zato je Dominique Strauss Kahn (popularno zvani DSK) bio pravi skandalmajstor. Kao direktor MMF-a i favorit na francuskim predsjedničkim izborima, uhićen je u svibnju 2011. u New Yorku zbog optužbi da je pokušao silovati sobaricu.

DSK July 5th night

Poput Berlusconija optužen je za svodništvo i prostituciju, no branio se kako nije znao da su njegove djevojke u biti prostitutke, pa ga je sud oslobodio. No, vlasnik jedne javne kuće u Belgiji povjeravao je u sve glasine o DSK-u, pa je svoj bordel nazvao kratko - DSK. DSK ga je zbog toga tužio, pa je bordelu priskrbio svjetsku slavu.

'Seksao sam se i s tri djevojke, zajedno su bile teške 170 kg...'
'Seksao sam se i s  tri djevojke, zajedno su bile teške 170 kg...'

DSK bio je i žrtvom šala satiričkih medija. Nakon što ga je tadašnji potpredsjednik srpske vlade Aleksandar Vučić angažirao kao savjetnika, jedan srpski satirični portal objavio je lažnu vijest pod naslovom "DSK savjetovao je Vučića da zaposli više žena u srbijanskoj vladi".

- Strani savjetnik DSK, koji je danas stigao u Srbiju, preporučio je zamjeniku premijera Aleksandra Vučića hitno zapošljavanje više žena u srbijanskoj vladi, kao znak potpore za ravnopravnost spolova, objavio je vijest - izvijestila je srpska humoristička web stranica.

Tu su vijest, međutim, kao ozbiljnu prenijeli brojni francuski i švicarski listovi, pa su se potom morali ispričavati zbog fake-newsa.

Knjiga 'Seks vodič za političare i oni koji to žele biti' u prodaji je na svim kioscima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

'Sanirao se neki zid i iskočili su tanjuri. Pokazao sam ih Titu...'
FELJTON: TAJNI DOSJEI UDBE (6)

'Sanirao se neki zid i iskočili su tanjuri. Pokazao sam ih Titu...'

U neposrednoj blizini Barbarige nalazi se vojni objekt - kasarna u kojoj je smještena jedinica 5. VPS. Vojni objekt je ograđen žičanom ogradom i jedino na tom mjestu do sada nisu vršena arheološka istraživanja

Misterij Seusovog blaga: Tko je našao i ukrao vrijedno posuđe?
FELJTON: TAJNI DOSJEI UDBE (5)

Misterij Seusovog blaga: Tko je našao i ukrao vrijedno posuđe?

Dan nakon prijave Vesne Girardi-Jurkić, koja je završila i na nekim od važnijih političkih adresa u Hrvatskoj, okružni javni tužitelj u Puli zatražio je od Službe javne sigurnosti provođenje istrage
Monty se posebno zanimao za 'mržnju' između Hrvata i Srba
FELJTON: TAJNI DOSJEI UDBE (4)

Monty se posebno zanimao za 'mržnju' između Hrvata i Srba

William Montgomery je bio arhitekt Miloševićeva sloma. Slično je radio kod nas kad je stvorena ‘šestorka’ koja je dobila HDZ na izborima 2000. godina