Obavijesti

News

Komentari 33

Bernardić s dna ruši HDZ s vrha. Ljudi, je li to moguće?

Bernardić s dna ruši HDZ s vrha. Ljudi, je li to moguće?
1

Nisu građani toliko izabrali Milanovića koliko su kaznili Kolindu. A ovih je dana došao i najhladniji tuš: SDP ih je prestigao i to najlošiji SDP ikad

VIDEO

Kad nacija počne kažnjavati, odmazda bude brutalna. Hrvatski politički ciklus svima nam je već dobro poznat: HDZ se u nekom trenutku tako razbahati da počne bez ikakvih obzira zapošljavati, muljati, krasti i varati napaćeni narod, koji u svojim rukama ipak ima, iako i na jedan dan, samo jedno, ali moćno oružje: glasački listić. Tad uzimaju igrače s klupe za vječne rezerve, SDP-ovce. 

Ovoga puta ima i gorih od HDZ-a - to je Bandić, ali oni mu drže ljestve. Kolindu su već kaznili zbog Bandića (ne samo zbog njega). Sad će, sva je prilika, i njih. Nisu građani toliko izabrali Milanovića koliko su kaznili Kolindu. A ovih je dana došao i najhladniji tuš: SDP ih je prestigao. Ne Račanov, ne Milanovićev SDP, nego Bernardićev SDP, najlošiji ikad, koji je donedavno sustizao čak i Pernarov Živi zid!? 

Veliki preokret: SDP je nakon četiri godine ispred HDZ-a!
Veliki preokret: SDP je nakon četiri godine ispred HDZ-a!

Prosvjedni se glasovi, dakle, vraćaju SDP-u, a da pljuska više zaboli, pridonijet će i nalaz prema kojemu je šef SDP-a - mogući budući premijer!? - uz ovakvu vladu zadnji, deseti na listi popularnih političara, s nešto više od jedan posto podrške. Bernardića politički talent nije ni okrznuo, on je Kolinda bez škole stranih jezika, politički podjednako “talentiran”, ali svejedno: HDZ se zamjerio naciji. 

Neki kažu zato što su otišli u centar, ali podsjetimo se malo. Čiji je ministar u apartmanu držao sliku ustaškog poglavnika? Sanaderov? Pa taj bi ga naglavce izbacio iz vlade. Bio je to Kuščević. 

Tomo Medved i Damir Krstičević su desničari. Nina Obuljen spada u isti klub itd. Mogao je HDZ ići i desnije, ne bi bilo glupo, ali izgube li, izgubit će zbog toga što je većini postalo jasno da lopovi sa stranačkim iskaznicama kradu ovom narodu i njegovoj mladeži budućnost. 

'HDZ je podbacio: Miro Kovač traži rekonstrukciju stranke
'HDZ je podbacio: Miro Kovač traži rekonstrukciju stranke

Pljesak za Split pokazao je da se narod osjeća ostavljenim na milost i nemilost razbojnicima, onima s kravatom i onima bez nje, i da vapi za kaznom. Krajnje je vrijeme. Ne počne li Vlada mesti kompromitirane, građani će pomesti nju. Bernardićeva premoć dokaz je očaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...
DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori