Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bernardić se ne planira povući, želi mjesto šefa Kluba SDP-a?

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

To je bila ideja Rajka Ostojića, a Predsjedništvo SDP-a donijelo je jednoglasnu odluku da Bernardić bude predsjednik Kluba zastupnika i ta se odluka mora poštivati, smatra Davor Bernardić....

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić spreman je preuzeti mjesto šefa Kluba SDP-a i ne razmišlja o povlačenju. Iz njemu bliskih izvora Dnevnik.hr doznaje da će poštivati odluku Predsjedništva da ga postavi na to mjesto. To je bila ideja Rajka Ostojića, a Predsjedništvo SDP-a donijelo je jednoglasnu odluku da Bernardić bude predsjednik Kluba zastupnika i ta se odluka mora poštivati, smatra Davor Bernardić.

ARSEN BAUK: 'Ako Bero neće biti predsjednik Kluba, ne treba biti ni stranke'

Spominje se čak da bi oni koji se ne budu pridržavali odluke Predsjedništva mogli snositi sankcije. Odluka Predsjedništva mora se provesti, a ako se ne provede, Predsjedništvo će odlučivati o daljnjim koracima, prenio je izvor stav Bernardića.

Suspendirani član Predsjedništva SDP-a i potpredsjednik Sabora Siniša Hajdaš Dončić izjavio je da će članovi Kluba zastupnika SDP-a odlučiti hoće li predsjednik SDP-a Davor Bernardić postati predsjednikom Kluba, ali da bi bilo vrlo čudno da dvije trećine zastupnika koji se ne slažu s njim ipak podrže Bernardića za predsjednika Kluba.

Komentari (33)
  • A HDZ ide dalje da krade i uništava sve redom ,nisam ni od onih iz SDP nisam ni u jednoj stranci niti ću biti ikad al veče pošasti od HDZ-a nisam vidio,a Bernardić ako je čovjek pa makni se pusti druge nek rade

    11. 9. 2018,   17:05
  • Daj zatvorite tu stranku, ionako će biti kako HDZ kaže. Samo se bez veze mučite i blamirate, zna se.

    11. 9. 2018,   20:49
  • Bero ne daj se tim starim istrošenim likovima !

    11. 9. 2018,   19:15