Obavijesti

News

Komentari 80

Beskućnik je pomagao bolesnoj djeci, a zapalio ga dječak (12)

Beskućnik je pomagao bolesnoj djeci, a zapalio ga dječak (12)
1

Srbija: Dragutin Todorčević je bio beskućnik. Dok je bio u prihvatilištu skupljao je novac za djecu-leptire. U noći s ponedjeljka na utorak dječak (12) na njega je bacio zapaljene novine i ubio ga

VIDEO

Dragutin Todorčević (64), beskućnik koji je umro u strašnim mukama nakon što ga je zapalio dječak (12) je pomagao bolesnoj djeci. Dragutinova životna priča bila je tužna i teška. Dok je bio u prihvatilištu o svojem životu govorio je i pred televizijskim kamerama Radio-televizije Vojvodine. 

-  Životni put me ovdje naveo, jednostavno. Kad je došlo bombardiranje, ekonomski sam pukao, brak mi je pukao. Poslije sam se odao alkoholu. I tako sam bio po ulicama svakojakim, ostao sam na ulici - rekao je Dragutin.

Dok je bio na ulici, netko mu je ukrao štake pa je pozvao policiju. Policija je onda zvala Crveni križ te su ga oni odveli u prihvatilište. Dragutin i njegovi kolege iz prihvatilišta jednom su prilikom sudjelovali u u tradicionalnoj novogodišnjoj akciji kićenja jelki. Sav novac koji je prikupljen u toj akciji doniran je udruzi za djecu-leptire, djecu koja su oboljela od teške i neizlječive bolesti osjetljive kože, bulozne epidermolize.

Kasnije je upoznao u prihvatilištu jednu ženi i s njom je otišao. Kada je ona umrla, ostao je živjeti na ulici.

Dječak ga zapalio iz zabave: Nisam htio da izgori

Dragutin i još jedan beskućnik spavali su iza trgovine u noći s ponedjeljka na utorak. Došla su tri dječaka. Dječak (12) zapalio je novine i bacio ih na Dragutina koji je bio pokriven starom dekom. Muškarac se zapalio. Dječaci su pobjegli, a Dragutin je završio u bolnici gdje je umro. Dječak (12) je policiji rekao da je novine zapalio i bacio na beskućnika iz zabave i da nije htio da čovjek izgori. Sva trojica dječaka su pušteni. Prema srpskim zakonima osobe mlađe od 14 ne odgovaraju ako počine zločine kao što su ubojstva, navodi Blic. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa