Obavijesti

News

Komentari 2

Besplatne edukacije: Poslovni uzlet grada Velike Gorice 2016.

Besplatne edukacije: Poslovni uzlet grada Velike Gorice 2016.
1

Saznajte kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju i koje vam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove. Prijavite se na besplatne edukacije u Velikoj Gorici!

VIDEO

Saznajte kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju i koje vam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove - Prijavite se na besplatne edukacije u Velikoj Gorici!

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na edukacije koje će se održati u Velikoj Gorici 6.svibnja 2016. godine. Naime, poslovni uzlet u organizaciji Poslovnog dnevnika i gradova domaćina nastavlja s organizacijom besplatnih edukacija diljem hrvatske za usavršavanje poslovnih vještina.

Na besplatnim edukacijama u Velikoj Gorici svi prisutni obrtnici i poduzetnici moći će saznati kako prodati svoj proizvod putem dobre brend strategije, kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju te kako nam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne izazove.

Ukoliko želite saznati više o bankarskim prozvodima - indikacija i kontraindikacija ili o inovacijama za start up-ove rezervirajte svoje mjesto već danas putem online prijave.

Također polaznici će imati priliku dobiti najnovije informacije iz poslovnog svijeta i i proširiti svoju mrežu kontakata.

Poslovni uzlet održava se s ciljem promicanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva te promicanju razvoja domaćeg gospodarstva. U posljednje tri godine preko 7000 poduzetnika posjetilo je edukativne sadržaje, a uz znaje polaznici su stekli i brojna poznanstva.

Više o manifestaciji Poslovni uzlet grada Velike Gorice pročitajte ovdje.

Dođite i unaprijedite Vaše poslovanje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.