Obavijesti

News

Komentari 43

Besramni lopovi: Iz igraonice za djecu odnijeli TV i dva soka

Besramni lopovi: Iz igraonice za djecu odnijeli TV i dva soka
7

Jedan ili više provalnika upali su prošle noći u igraonicu u zagrebačkim Dugavama i odnijeli televizor. Nisu znali kako odvojiti kabel pa su ga presjekli škarama

VIDEO

Osjećam se razočarano jer mi je grozno da netko ulazi u dječju igraonicu, mjesto gdje se djeca igraju, rekla nam je Marija Andreić (41), jedna od vlasnica dječje igraonice “Zmajo” u novozagrebačkom naselju Dugave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lopovi provalili u dječju čuvaonicu u Zagrebu: Ukrali televizor, dva soka i nekoliko stotina kuna Reporter: Luka Negovetić

Posted by 24sata on Monday, March 13, 2017

Ona je u ponedjeljak ujutro, došavši na posao, shvatila da im je netko provalio u prostor. Provalnici su prvo pokušali obiti bravu, ali onda su se okrenuli prozoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.



- Pažljivo su skinuli prozor, koji se nezgodno otvara, ušli, skinuli televizor, odspojili kablove koje su znali odspojiti, a za one koje nisu znali otišli su po škare, za koje su zbilja morali tražiti u kuhinji - ispričala je Marija, koja vodi igraonicu s Ivanom Stojanov (39).

Škare, kojima je lopov, ili više njih, što će utvrditi policija, prerezao mrežni kabel bile su na ormaru u kuhinji.
Provalnici su odnijeli televizor, a našli su i nekoliko stotina kuna u ormaru, pa su papirnate pokupili, a kovanice ostavili.



Uz puno drugih vrijednih stvari, nisu ništa razbacali, čak su i prozor skinuli te ga odložili na kutiju koja je bila u hodniku. A ispred igraonice su ostavili i hoklicu po kojoj su se penjali.

Očito nezadovoljni plijenom i umorni od “posla”, još su se počastili s dva voćna soka, iako ih je u smočnici bilo i više, a bilo je i slatkiša.

- Tu ima igračaka i igara, tu čuvamo djecu i bizarno mi je da je netko uopće imao potrebe ući jer ovdje ne mogu biti neki veliki novci. Ne znam što je očekivao da će ovdje naći - zaključuje Marija Andreić.



Provalnici su, pretpostavlja, došli u ranim jutarnjim satima ili tijekom vikenda jer, kako saznajemo, susjed koji je u noći na ponedjeljak pušio na prozoru do dva sata nije primijetio da se nešto neobično događa na ulazu u igraonicu.

Vlasnice su ovu bizarnu i besmislenu provalu u svoju igraonicu prijavile policiji, a kako saznajemo, i proteklih godina zabilježene su provale u taj prostor, iako u samu igraonicu dosad lopovi nisu ulazili.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a