Obavijesti

Promo sadržaj

Bez "frostracije"! No forst. No problem

Bez "frostracije"! No forst. No problem
3

Ispravno zamrzavanje hrane je jednostavno

1. Zamrznite svježe voće i povrće kad je ono najzrelije. Na taj ćete način očuvati njihove vitamine i minerale, okus, boju i izgled, a katkad će ono biti i zdravije od svježe hrane koja gubi svoju svježinu, okus, vitamine i minerale dok stoji sa strane.

2. Nepraktično? Odsada prijeko potrebno. Hranu i gotova jela trebalo bi zamrzavati u porcijama za jedan obrok. Na taj će vam način hrana koju želite biti dostupna cijele godine, a zdrav obrok pripremit ćete brzo i jednostavno.

3. Uredno organizirano i posloženo. Izbjegavajte dobro poznate frustracije koje uzrokuje led u ladicama zamrzivača dok ih pretražujete, a ruke vam se smrzavaju. Hrana bi trebala biti pravilno pakirana, uredno označena i stavljena u ladicu zamrzivača. Na taj ćete način uvijek znati gdje se nalazi i koliko je dugo u zamrzivaču.

4. Sačuvajte energiju koju ulažete u mukotrpno otapanje leda i čišćenje zamrzivača. Radije uložite novac u novi model, na primjer, kombinirani hladnjak-zamrzivač Gorenje s NoFrost tehnologijom koja se temelji na učinkovitom strujanju hladnog zraka kako bi se uklonila vlaga iz zamrzivača. Na taj se način sprečava nakupljanje leda na unutarnjim stranicama zamrzivača i hrani. Čišćenje zamrzivača više neće biti potrebno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

5. Zamrznuta hrana, veća ušteda! Zamrznuta hrana zadržava svoj oblik, izgled, okus, vitamine i minerale, ali i štedi vaš novac. Ušteda je dvostruka. Prvo, možete uštedjeti novac koji biste potrošili na svježe namirnice (čak i izvan sezone), zatim možete uštedjeti i na električnoj energiji jer su novi kombinirani hladnjaci-zamrzivači s NoFrost tehnologijom učinkovitiji, brže zamrzavaju hranu i troše puno manje energije od ostalih modela.

Vrijeme je da osvježite svoj duh, tijelo i kuhinju bez nepotrebnog leda. Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje i njihova NoFrost tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine. Više informacija potražite na internetskoj stranici www.gorenje.hr.

U razdoblju od 15.04. do 31.07. kupite Gorenje NoFrost ili SideBySide hladnjak, prijavite svoj račun i sudjelujte u nagradnoj igri te osvojite jednu od 100 nagrada ukupno vrijednih 200.000 kn! Potražite više informacija na www.gorenje.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive