Obavijesti

Promo sadržaj

Bez "frostracije"! No frost. No problems.

Bez "frostracije"! No frost. No problems.
4

Frustracije zbog leda u zamrzivaču, zamrznuta hrana prekrivena ledom i brige o tome hoćemo li pronaći ono što trebamo u neprepoznatljivoj kugli zamrznute hrane uskoro će biti samo uspomena iz davne prošlosti

Gorenje Hladnjaci s NoFrost tehnologijom vode te u Rusiju! U periodu od 18.04. do 15.05. kupite Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom i sudjelujte u nagradnoj igri, možda baš vi i vaša pratnja otputujete na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju!

Kako sudjelovati?

  1. Kupi Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom u periodu od 18.04. do 15.05.2018.
  2. Prijavi sudjelovanje u nagradnoj igri - ispuni obrazac na www.gorenje.hr
  3. Spakiraj kovčege i čekaj izvlačenje!

Bez leda, bez briga, bez frustracija
Frustracije zbog leda u zamrzivaču, zamrznuta hrana prekrivena ledom i brige o tome hoćemo li pronaći ono što trebamo u neprepoznatljivoj kugli zamrznute hrane uskoro će biti samo uspomena iz davne prošlosti. Najavljujemo kraj frustracija koje uzrokuje led. Vrijeme je da osvježimo naš duh, tijelo i kuhinju. Gorenje kombinirani hladnjaci-zamrzivači s NoFrost tehnologijom unose novi val svježine zajedno sa svojim modernim izgledom i praktičnim funkcijama.

Nema više nakupina leda u vašem zamrzivaču
Provedite sunčan dan isprobavajući recepte za odlične smoothije dodajući baš one sastojke koje želite. Sastojke koje ste zamrznuli kako biste ih iskoristili u trenucima poput ovoga: u svoj ćete blender ili smoothie maker moći dodati trešnju po trešnju ili bobicu po bobicu. Zahvaljujući NoFrost tehnologiji vaše trešnje neće biti zalijepljene u neprepoznatljivu kuglu leda. NoFrost tehnologija i njezino strujanje hladnog zraka uklanjaju vlagu iz zamrzivača i na taj način onemogućuju lijepljenje zamrznute hrane. Vaše će zamrznute bobice ostati bobice... Izgledom, okusom i svježinom. Isto vrijedi i za trešnje i ostalu hranu koju izvadite iz zamrzivača. Zadržat će svoj oblik pa će time hrana u vašoj ladici u zamrzivaču biti uredno posložena i imat ćete više mjesta u njoj.

Zamrznute unutarnje stranice zamrzivača? Davna prošlost!
Što biste učinili kad odjedanput više ne biste imali ništa na popisu zadataka koje morate obaviti? Počnite razmišljati o tome jer više ne morate provoditi dane ispred svojeg zamrzivača s raznim „alatima“ za odleđivanje i posudom za led. Iscrpljujuće otapanje leda i čišćenje zamrzivača, tijekom kojeg trošite vrijeme i električnu energiju, sad su davna prošlost zahvaljujući NoFrost tehnologiji. NoFrost tehnologija i njezino učinkovito strujanje hladnog zraka uklanjaju vlagu iz zamrzivača i na taj način sprečavaju nakupljanje leda na vašoj hrani i unutarnjim stjenkama zamrzivača. A budući da nema leda, nema ni potrebe za njegovim otapanjem i lomljenjem te čišćenjem zamrzivača na tako težak način. Vrijeme možete provesti uživajući u aktivnostima kao što je berba borovnica koje će vas – ako se zamrznu na pravi način – dugo veseliti i zadržati sve vitamine, minerale i lijepe uspomene na ljeto.

Novi val svježine
NoFrost tehnologija u kombinaciji s inovativnim tehnologijama kao što su MultiFlow 360°, DynamiCooling i IonAir osigurava učinkovito strujanje ioniziranog zraka kako bi se održala stalna temperatura u svakom dijelu kombiniranih hladnjaka-zamrzivača Gorenje, uklonila vlaga i spriječilo nastajanje neugodnih mirisa. Rezultat je idealna mikroklima za zamrznutu hranu i namirnice koje se drže u hladnjaku, a koje dulje zadržavaju svježinu, izgled, boju i okus. Otkrijte sve prednosti NoFrost tehnologije i osjetite dugotrajnu svježinu i osvježavajući okus.

Uredne ladice bez leda
Ima li što ružnije od sloja leda na vašoj hrani i namirnica koje su izgubile okus? NoFrost tehnologija i njezino učinkovito strujanje zraka unutar zamrzivača učinkovito uklanjaju vlagu i sprečavaju nakupljanje leda na hrani i unutarnjim stranicama zamrzivača. Zaboravite na ledeni prekrivač na zamrznutoj hrani i uživajte u uredno položenim zalihama ukusne hrane.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini