Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bez milosti: Provalili su u dvorište i zečiću spalili uši

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Engleska: Natalie je s obitelji otišla na svadbu, a brigu o svom ljubimcu, zecu Colinu povjerila je prijateljici. Nasilnici su upali u vrt i napali zeca

Zečića Colina Natalie Hall (25) ostavila je u njegovom kavezu prije nego li je s obitelji otišla na svadbu. Godinu dana starog zeca najviše vole njezino troje djece. Ključ kuće je prije odlaska na put povjerila prijateljici kako bi obišla zeca, nahranila ga i promjenila mu vodu. Nakon samo nekoliko dana prijateljica je nazvala Natalie i rekla joj da se nešto strašno desilo Colinu i da mora hitno doći doma. Ušavši u kuću Natali je otrčala do Colinova kaveza. Njezin ljubimac bio je bez ušiju. U brutalnom iživljavanju nad životinjom nepoznati razbojnik zapalio mu je uši.
- Počela sam nekontrolirano plakati i grliti Colina. Nisam znala što ću reći djeci. Sigurno je jako patio. Ne mogu vjerovati da netko može biti toliko okrutan. Veterinar se iznenadio što je Colin preživio takvo mučenje - kaže Natalie. Veterinar kaže kako će se zečić u potpunosti oporaviti. Unatoč spaljenim ušima Colinov sluh ipak nije oštećen. Natalie kaže kako se Colin od napada svaki put trese čim ga netko primi u ruke. Cijeli slučaj istražuje policija.

Komentari (31)
  • ti ljudi su poremečeni,spaliti životinji uši,stvarno moraš biti kreten na kvadrat,takav će kad tad preči i na ljude

    3. 8. 2010,   09:00
  • Kako netko može biti toliko odvratan i okrutan? Pi*kice, neka nađu nekog sebi ravnog, a ne jadnog malog zekonju. :(

    3. 8. 2010,   09:00
  • Kakav kreten moras biti da ovo napravis...

    3. 8. 2010,   09:00