Obavijesti

Promo sadržaj

"Bez problema do rješenja" knjiga autorica Radić i Petković

"Bez problema do rješenja" knjiga autorica Radić i Petković
2

Na konferenciji Uloga poduzetništva u jugoistočnoj Europi predstavit ćemo novu knjigu autorica Ivane Radić i Mirjane Petković

Knjiga je zamišljena kao skup primjera i iskustava, a likovi su inspirirani stvarnim ljudima i njihovim životnim situacijama te međusobno  isprepleteni i povezani kako bi čitatelju dočarali stvarne životne priče koje se događaju ovdje i sada. 

Autorice žele naglasiti kako nitko nije sam na ovome svijetu i odgovorni smo za vlastiti život i ono što privlačimo u njega. Ono čega trebamo bit svjesni je da ono što dajemo u život, pronađe puta da nam se vrati, uvijek i bez greške. Mi smo kreatori vlastitog života i ako nekoga treba ‘okriviti’ za svoj život onda je to upravo ona osoba koju vidite kada pogledate u ogledalo.

Kroz cijelu knjigu se provlači riječ hrabrost jer je ovo je knjiga o hrabrosti. Knjiga o ljudima koji su iz različitih razloga odlučili mijenjati svoj život. Hrabrost je vrlina, koja nam unatoč strahu od neizvjesnosti daje motiva i želje da promijenimo stanje u kojem se nalazimo.
 
“Među nama su milijuni i milijuni žena i muškaraca sa svojim životima – strahovima i nadama, s patnjama i izgledima za sreću – isprepleteni s našim životima, s onim što mislimo, kažemo i učinimo. Nismo sami na ovome svijetu i odgovorni smo jedni za druge.”
– nepoznati autor

Knjiga se sastoji od 11 poglavlja: Put, Prepreke na putu, Strah, Ogledalo, Uvažavanje i prihvaćanje, Sjajimo,  Pozitivno razmišljanje, Sanjajte velike snove, Dobrota i zahvalnost - drugo ime za uspjeh, Točka preokreta , Put do unutarnjeg mira koja vas navode da razmišljate i promišljate svoj život, svoje privatne i poslovne odluke, a svako poglavlje stavlja naglasak na nužnost prihvaćanja promjene kao nečega što nas vodi do novih iskustava i drugačijeg života. Hrabrost je to što nam vraća život, što nam daje novi polet i novi zamah.

Nadamo se da će ova knjiga čitateljima postati omiljeni priručnik za situacije koje vam se čine teške, ponekad i bezizlazne i nerješive, i da ćete upravo u sebi pronaći tu snagu i hrabrost kao i inspiraciju za mijenjanjem sebe i svojih životnih okolnosti. Koliko god čekali ‘onog nekog’ ili ‘ono nešto’ za što mislite, da će poput čarobnog štapića, promijeniti vaš život na bolje, istina je da sve počinje i završava s nama samima i da sve što nam je potrebno za promjenu već imamo.

Usudite se biti ta promjena koju želite vidjeti u drugima!

Na kraju, ipak imamo ovaj život ovdje i sada, zašto ga ne bismo živjeli najbolje što možemo!?

“Ova knjiga je priručnik za život, krcat preporukama kako da od njega uzmemo ono najbolje i savladamo prepreke na najbezbolniji način. Zato je  ova knjiga posebna I drugačija. Možda će Vam se učiniti da autorice vješto barataju terminologijom svojstvenom “instruktorima života” (life coaches) i to će biti dobar uvid mada ne i jedini. Ono što ovaj tekst odvaja od ponekad tipskih savjeta u life coach literaturi jeste  iskren i proživljen  pristup kroz koji autorice uspijevaju da čitatelja “zalijepe” za stolicu sve dok ne pročitaju knjigu u jednom dahu.” – dr.sc. Sanja Popović Pantić, Udruženja poslovnih žena Srbije.

Knjigu možete kupiti po cijeni od 99,00 kn kod Virtus books, narudžbom na mail: stipe.blatancic@gmail.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.