Obavijesti

News

Sve za školu! Saznajte kako najbrže opremiti školarca

Sve za školu! Saznajte kako najbrže opremiti školarca
2

Zaboravite na gužve u knjižarama i čekanje u dugim redovima jer vam Mondo.hr i ove godine osigurava kupovinu školskih udžbenika na najjednostavniji i najbrži način.

Kupovina udžbenika u knjižari može potrajati satima, a često i danima dok ne prikupite sve naručene knjige. Na Mondo.hr kupovina udžbenika traje jednu minutu!

Trebate samo upisati naziv škole vašeg djeteta, razred koji će pohađati, a Mondo će vam izlistati sve udžbenike i radne bilježnice koje su mu potrebne prema službenom popisu škole, kao i sve omote koji odgovaraju izabranim udžbenicima. Ubacite ih u košaricu i kupnja je gotova. 

Besplatna dostava kada vi to želite

Sada samo trebate pričekati da vam udžbenici stignu na kućnu adresu i to besplatno u terminu koji sami odaberete pa bezbrižno možete otići na godišnji odmor i dostavu dogovoriti nakon povratka s odmora. Besplatna dostava vrijedi za narudžbe udžbenika za 300 kn ili više te kompleta, a inače se naplaćuje 19,90 kn.

Uz knjige dobivate i poklone

Uz svaku kupovinu udžbenika za isti razred u iznosu od 400 kn ili više, na poklon dobivate geometrijski set i tehničku olovku.

Platite do 12 rata beskamatno

Bez obzira na potrošeni iznos, na Mondo.hr-u se udžbenici i sve ostalo mogu kupiti na četiri načina: direktnom uplatom, svim karticama jednokratno ili kreditnom karticom do 12 mjesečnih rata (American Express i Diners te MasterCard i Visa Zagrebačke banke) ili pouzećem uz 200 kn predujma.

Odaberite sve potrebno za školu

Nakon što ste riješili knjige, svoje slobodno vrijeme ne trebate trošiti u shopping centrima tražeći odjeću, obuću, torbu i ostalu opremu za školarce. Uz kupnju udžbenika ostvarujete i 10% popusta na kupovinu asortimana iz kategorije Škola koja sadrži sve potrebno za vaše školarce. 

Sve informacije saznajte online na Mondo.hr ili nazovite besplatni telefonski broj 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca