Obavijesti

Promo sadržaj

Bezbolno kroz menopauzu sa svjetskim preparatom br. 1

Bezbolno kroz menopauzu sa svjetskim preparatom br. 1
3

Više od 90 posto žena ulaskom u menopauzu proživljava neugodne simptome zbog promjene u hormonskoj ravnoteži tijekom tog perioda života

Više od 90 posto žena ulaskom u menopauzu proživljava neugodne simptome zbog promjene u hormonskoj ravnoteži tijekom tog perioda života.  Međutim, još više zabrinjavaju rezultati novih istraživanja: ove tegobe žene proživljavaju same, u potpunoj tišini. 

"Ni liječnici ni naši partneri ne razumiju fizičke i emocionalne probleme koje donosi ta promjena", tvrdi većina žena koja se gotovo svakodnevno mora boriti sa snažnim simptomima menopauze poput naglih promjena raspoloženja, depresije, valova vrućine, nesanice, noćnog znojenja, osteoporoze i povećanja tjelesne težine.

No žene više ne moraju biti prepuštene same sebi jer je u hrvatskim ljekarnama dostupan Femmenessence - djelotvoran, siguran i potpuno prirodan put do hormonskog zdravlja žene i koji je zbog svoje iznimne učinkovitosti proglašen i najboljim preparatom za žene na svijetu.

U većini slučajeva, ženama kojima je dijagnosticiran poremećaj hormonske ravnoteže, liječnici prepisuju nadomjesnu hormonsku terapiju koja može imati sporne nuspojave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Femmenessence preparati - kao potpuno prirodna alternativa koja nema neželjenih nuspojava – ne unose u tijelo nikakve životinjske ili sintetičke hormone, već potiču tijelo da samo regulira lučenje hormona i na taj način ženama vrati optimalno hormonsko zdravlje.

Sve kliničke studije potvrdile su da je Femmenessence iznimno učinkovit u više od 80 posto korisnica.

Femmenessence proizvodi su osmišljeni kako bi pomogli ženama u različitim fazama života.

MacaLIFE namijenjen je ženama od 45. do 55. godine života koje se bore sa neugodnim simptomima menopauze, a MacaPAUSE snažno potiče hormonsko zdravlje žena starijih od 55. godina. MacaHARMONY izuzetno je djelotvoran način da žene ponovo uspostave svoju hormonsku ravnotežu od tinejdžerske dobi do četrdesetih godina života. 

"Femmenessence je nabolja stvar koju žena može učiniti za svoje hormonsko zdravlje" – istaknuo je dr. med. Stefan Engelbrecht, spec. ginekolog, a njegovo svjedočenje izgrađeno je na tri ključna elementa: znanju, iskustvu i zadovoljstvu njegovih pacijentica kojima su blagotvorni učinci Femmenessencea promijenili život.

Femmenessence preparate možete kupiti u svim ljekarnama bez recepta ili naručiti na  http://femmenessence.hr/ uz besplatnu dostavu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince