Obavijesti

Promo sadržaj

Bezbrižnost nikada nije bila bliža uz HOK osiguranje

Bezbrižnost nikada nije bila bliža uz HOK osiguranje
1

Premda su većini nas stanovi i kuće najvrjednija materijalna imovina, tek svako četvrto kućanstvo u Hrvatskoj ima ugovoreno osiguranje doma

Naš dom, sa svim stvarima koje smo godinama pažljivo birali i sjećanjima koja smo u njemu stvarali, neodvojiv je dio svih nas. Nažalost, svijest o tome koliko je sigurnost doma krhka i koje mu sve opasnosti prijete razvijemo tek kada se nešto dogodi. Iznenadni požar, eksplozija ili provala mogu nas u samo nekoliko minuta lišiti udobnosti i sigurnosti na koju smo navikli. Polica osiguranja imovine MOJ DOM HOK osiguranja pruža nam siguran oslonac upravo u takvim situacijama. Ako vas nepredviđene okolnosti ugroze, možete izbjeći velike troškove i nadoknaditi štetu na svojoj imovini nekim od paketa osiguranja doma.

Bliži se vrijeme godišnjih odmora koje svi željno iščekujemo, a kako biste bezbrižno uživali u zasluženom odmoru, ugovaranje police osiguranja MOJ DOM u HOK osiguranju je najbolja odluka za vas i vašu obitelj. Upravo je ljetno razdoblje, kada je većina stanova i kuća prazna na dulje vrijeme, kao stvoreno za provalnike koji vrebaju na sve ono za što ste cijelog života vrijedno radili. Kako biste se osjećali sigurnima tijekom ljeta, ali i cijele godine, ugovorite policu MOJ DOM u HOK osiguranju. Takav paket osiguranja namijenjen je osiguranju nekretnine u cijelosti, bilo da želite osigurati građevinski dio ili predmete u domu. 

U ponudi HOK-a čekaju vas 3 paketa MOJ DOM, a svaki se razlikuje po opsegu pokrića. U sva tri ponuđena paketa MOJ DOM uključeno je osiguranje građevinskog dijela objekta – temelja, zidova, parketa, svih ugrađenih instalacija i opreme poput vrata, prozora, bojlera, klimatizacijskih uređaja, keramičkih pločica, cijevi i radijatora. 

Kada govorimo o stvarima u kućanstvu, ljudima je najzanimljiviji rizik provalne krađe, ali stvari u vašem domu mogu biti osigurane i od požara, potresa, poplave i mnogih drugih rizika. U HOK osiguranju su nam rekli kako dosta često dobivaju upite: "Što ako mi pukne cijev u stanu i voda ošteti zidove susjedu ispod mene?"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I u ovom slučaju dobili smo odgovor! Ovdje se radi o vašoj odgovornosti prema trećima, a treći paket, točnije MOJ DOM objekt + kućanstvo, sadrži upravo ovo pokriće, osim što pokriva građevinski dio stana i stvari u njemu. Zato zaista možete biti mirni uz ovu policu.

Zanima li vas samo osiguranje stvari u stanu ili kući u kojoj živite – policom MOJ DOM kućanstvo osiguravate namještaj, ali i zidne obloge, podove, stakla na vratima i prozorima te staklene pregradne stijene. Paket, također, uključuje već spomenuto osiguranje odgovornosti prema trećima.

I na kraju, savjetujemo vam da zovete i raspitate se o paketima. Najvažnije je utvrditi vaše želje kako bi vam proizvod koji ste odabrali pružio željenu sigurnost, zadovoljstvo i povjerenje u vašeg novog partnera – HOK osiguranje.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije