Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bezuhi zec trebao biti zvijezda, no snimatelj ga zdrobio nogom

None Foto: Pixsell 2

Zečić se okotio u veljači i to bez ušiju. Bio je prava senzacija. Snimatelj je htio napraviti priču o njemu. Zec je skočio iza njega, snimatelj je stao na zeca i ubio ga

Zec koji se okotio bez ušiju bio je prava senzacija u njemačkom parku za životinje Limbach-Oberfrohna. Čak mu je kum trebao biti poznati njemački glumac Til Schweiger (48) čiji se novi film zove "Zečevi bez ušiju". 

Zec je bio toliko popularan da su gotovo svaki dan u park dolazili novinari, fotoreporteri i snimatelji kako bi ga snimili. No baš ga je jedan takav posjeti stajao života. Kamerman koji je u utorak htio napraviti priču o zecu, je stao na njega i ubio ga. 

Djelatnica parka Juliana K. (21) je 15 centimetara dugu životinjicu držala u rukama kako bi je kamera snimila. Onda ju je stavila na sijeno. No zec je skočio iza kamermana. On ga nije vidio i stao je na njega. 

- Ne mogu to nikako prihvatiti. Zec je bio tako sladak, to je bila zaista velika nesreća - rekao je Uwe Dempewolf (53), direktor parka, piše Bild. 

Zec, koji se okotio 27. veljače zajedno sa svojih pet braće i sestara, trenutno se nalazi u zamrzivaču. Uskoro će ga preparirati. 

Komentari (19)
  • Neš ti , nego crnjaka za početak dana . Probudila me murija jer je susjed istukao ženu , skuham kavu , upalim komp kad ono ne moš vjerovat. Pogledam fotku, super , počinjem čitat , slatki zečić, bez ušiju pa gnjac nogom . Katastrofa i užas.

    17. 3. 2012,   09:05
  • zeko ga nije čuo

    17. 3. 2012,   09:04
  • kako je negdje beeeed tom kamermanu...žao mi zečića, ali i kamermana...

    17. 3. 2012,   09:42