Obavijesti

News

Komentari 10

Biciklom srušio pješakinju, a u pritvoru razbio krevet i kameru

Nakon što je izazvao prometnu nesreću, muškarac se udaljio s mjesta događaja bez da je pružio pomoć ozlijeđenoj ženi i bez da je o nesreći obavijestio policiju

VIDEO

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 29-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela teška krađa i oštećenje tuđe stvari, kao i da je počinio više prekršaja.

Muškarac je 12. lipnja oko 23.20 sati vozio bicikl u pješačkoj zoni na Obali Pina Budicina te je zbog neprilagođene brzine kretanja, udario u pješakinju, 62-godišnju belgijsku državljanku i teško ju ozlijedio.

Nakon što je izazvao prometnu nesreću, muškarac se udaljio s mjesta događaja bez da je pružio pomoć ozlijeđenoj ženi i bez da je o nesreći obavijestio policiju. Brzom intervencijom policijskih službenika, 29-godišnjak je uskoro pronađen, a utvrđeno je kako na javnom mjestu posjeduje drvenu palicu s čavlom i improviziranom drškom.

Policijski službenici uhitili su 29-godišnjaka i priveli ga u policijsku postaju, a on je 13. lipnja oko 1 sat oštetio krevet u prostoriji za zadržavanje, nakon čega je u drugoj prostoriji oštetio kameru na nadzor.

U nastavku kriminalističkog istraživanja, policijski službenici utvrdili su kako je 29-godišnjak, zajedno s 22-godišnjakom, 28. svibnja oko 23.30 sati, u Ulici Frane Glavinića u Rovinju, provalio u kuću. Počinitelji su iz kuće otuđili zračnu pušku, televizor, sat i novac, čime su 29-godišnjeg vlasnika oštetili za više tisuća kuna.

Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izdan mu je prekršajni nalog, dok se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o oružju, protiv njega podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...