Obavijesti

News

Komentari 6

BiH: Na vozilo Caritasa riječke nadbiskupije nasrnuli muškarci

Nepoznati muškarci su u ponedjeljak na cesti između Doboja i Maglaja prvo bacili teški predmet na automobil, a zatim i zapriječili prolaz. Htjeli su otvoriti vrata auta i prijetili časnim sestrama u njemu

VIDEO

Članovi izaslanstva Caritasa Riječke nadbiskupije napadnuti su u Bosni i Hercegovini kada su službeno putovali na sastanak zakazan u Sarajevu pri čemu su im za sada nepoznati napadači oštetili automobil, potvrđeno je u srijedu iz sjedišta bosanskohercegovačkog Caritasa. 

Prema informacijama koje je prenijela Katolička tiskovna agencija Biskupske konferencije BiH (KTA) napad se dogodio u ponedjeljak između Doboja i Maglaja na magistralnoj cesti ka Sarajevu i to usred dana.

Na automobil kojim je upravljala ravnateljica Caritasa Riječke nadbiskupije nepoznate osobe bacile su teški predmet da bi nakon toga dvojica nepoznatih osoba u dobi od oko 30 godina zapriječili prolaz vozilu.

Izašli su iz svog automobila i nasilno pokušali otvoriti vrata na vozilu Caritasa u kojemu su se nalazile dvije časne sestre: ravnateljica i još jedna sestra.

One su reagirale zaključavši vrata na vozilu a napadači su im uz glasne i nasilničke povike prijetili tvrdeći kako su im razbile retrovizor na automobilu. Kako nisu uspjeli provaliti u vozilo u kojemu su bile časne sestre, odvezli su se u nepoznatome pravcu. 

Iz Caritasa Bosne i Hercegovine naveli su kako očekuju reagiranje policije i njihovo očitovanje o incidentu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.