Obavijesti

News

Komentari 48

Dječak (7) pao kroz prozor na šiljke ograde, probili mu prsa

Dječak (7) pao kroz prozor na šiljke ograde, probili mu prsa
1

BiH: Dječak se nakon pada sam uspio skinuti s ograde, a izgubio je svijest nekoliko metara dalje. Onesviještenog su ga prevezli u bolnicu u Tuzli gdje su se liječnici borili za njegov život. Priključen je na aparate za umjetno disanje

VIDEO

Sedmogodišnji dječak iz tuzlanskog naselja Slavinovići pao je kroz prozor i zatim se nabio na šiljke ograde ispred obiteljske kuće.

- Iako su mu se šiljci zabili u tijelo, mališan se uspio skinuti s ograde te je napravio nekoliko koraka, a potom se srušio onesviješten usred dvorišta. Tu su ga našli krvavog i bez svijesti i odmah su ga odveli u bolnicu u Tuzli. Tamo su mu se i liječnici borili za život - izvijestili su iz MUP-a Tuzlanske županije čiji su istražitelji iz Odjela krim-policije obavili očevid. Policijski glasnogovornik Izudin Šarić kaže da se sve dogodilo munjevitom brzinom oko 15.30 sati.

Pet metara visine

- Poznato nam je da je dječak A.A. bio u potkrovnoj sobi, tu je bio i jedan ormar. Je li se dječak popeo na ormar pa izvirio kroz prozor i ispao, to će sve utvrđivati istraga. Radilo se o pet metara visine. Vjerojatno je s prozora skliznuo niz kosi krov i potom pao točno na ogradu. Dječak je prevezen u bolnicu s ozljedama opasnim po život. Mislim da ga je majka pronašla jer taj dječak živi u kući s njom, i to kod njezinih roditelja, ili je ona ili netko od njih. Iako zvuči gotovo nevjerojatno, očevidom je utvrđeno da se dječak uspio sam skinuti s ograde, a izgubio je svijest nekoliko metara dalje, vjerojatno u pokušaju da pozove nekoga u pomoć -  rekao je glasnogovornik Šarić, ističući da je riječ o nesretnom slučaju.

Liječnici se bore za dječakov život

Prema njegovim riječima, isključena je mogućnost da ga je netko mogao gurnuti. U bolnici su tek potvrdili da se 7-godišnjak bori za život. 

- Liječnici čine sve što mogu kako bi ga spasili, jer su mu se šiljci zabili u prsni koš. Priključen je na uređaje za umjetno disanje u Jedinici intenzivne njege u Klinici za reanimatologiju i anesteziologiju”, potvrdila je 24 sata kasnije glasnogovornica UKC-a Tuzla Ersija Aščerić-Mujedinović.

Živahan dječak

Zanimljivo je da mnogi susjedi  nisu znali ništa više reći, osim da su za ovu pomalo bizarnu nesreću čuli ili pročitali u medijima. Navode da se radi o dobrom, ali pomalo živahnom dječaku koji skromno živi zajedno s jednim roditeljem u djedovoj kući. Mada se ovakvi slučajevi rijetko događaju, istovjetna nesreća, ali sa smrtnim posljedicama, dogodila se i sredinom ljeta ove godine u Bijeljini. 

Podsjetimo, Vujadin Ivković (54) smrtno je stradao kada je tijekom tučnjave sa Slavišom Todorovićem (34) kobno pao na šiljke ograde. Neslužbeno, radilo se o neregistriranim taksistima u Bijeljini koji su se fizički sukobili u Ulici Filipa Višnjića kod broja 19. Prvo je došlo do verbalne prepirke između Ivkovića i Todorovića, a potom i do fizičkog kontakta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu