Obavijesti

News

Komentari 64

Bijesan Clinton: Hillary je sama kriva za poraz, nije me slušala

Bijesan Clinton: Hillary  je sama kriva za poraz, nije me slušala
1

Bill Clinton smatra da je njegova supruga Hillary, zajedno sa svojim izbornim stožerom, najveći krivac za poraz na izborima, jer se nije obraćala ekonomski slabijim slojevima

VIDEO

Bill Clinton smatra da je njegova supruga Hillary, zajedno sa svojim izbornim stožerom, najveći krivac za poraz na izborima, jer se nije obraćala ekonomski slabijim slojevima, a ignorirala je i bijelu katoličku populaciju.

Daily Mail citira neimenovani izvor blizak Billu Clintonu koji je tvrdi da mu je Bill još početkom listopada, mjesec dana uoči izbora, rekao da Hillary i njena ekipa srljaju u propast.

Bill i Hillary žestoko su se posvađali jer je Hillary krivila ravnatelja FBI-ja Jamesa Comeya za nagli pad popularnosti u anketama.

- Bio sam s Billom u Little Rocku kada je krenulo urlanje na telefon. Ona je optužila Comeya da je ponovno otvorio istragu zbog  korištenja njene privatne e-mail pošte i tako preokrenuo kampanju  u korist Trumpa - kazao je neimenovani izvor.

- Bill nije prihvaćao da će je Comey stajati izbora. Što se njega ticalo, sva krivica je ležala na voditelju njene kampanje, Robbyju Mooku, predsjedniku kampanje Johnu Podesti i samoj Hillary jer su bez imalo takta govorili o jadnoj ekonomiji i utjecaju gospodarstva na milijune glasača radničke klase - dodaje izvor.

- Bill je bio toliko crven u licu da sam se bojao da će dobiti srčani udar. Toliko je bio bijesan da je bacio mobitel s krova svog penthousea prema rijeci - kaže neimenovani Billov suradnik.

Bill je smatrao kako ga voditelji kampanje ignoriraju i molio ih je da fokus stave na ekonomiju. Ponavljao im je da bi se trebali obraćati ljudima koji osjećaju da su ih tehnološki razvoj i globalizacija pregazili. No Hillary ga nije slušala. Kazala je da su njegovi savjeti zastarjeli.

- Bill je rekao kako stalno napadanje Trumpa zbog njegovih mana zabavlja vodstvo kampanje i medije, ali da to nije poruka koja će angažirati birače, osobito ne one u industrijskim državama - pojašnjava izvor te dodaje da je Bill bio bijesan što je Hillary odbila poziv na obilježavanje sv. Patrika na Sveučilištu Notre Dame. Njeni savjetnici su smatrali da ne bi trebala pokušavati pridobiti bijele katolike.

Iako je Bill priznao da je FBI-jeva istraga došla u nezgodnom trenutku, bio je uvjeren da skandal nije odnio prevagu jer su birači odavno odlučili kome će dati glas.

- Bijesan je što ga je vodstvo njene kampanje stalno distanciralo. Ne može biti koristan ako ga drugi vide kao tek još jednog volontera. Nisu ga slušali i to ga je razbjesnilo. A on ipak nešto zna o političkim kampanja-  zaključuje Billov suradnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa