Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bijesni magarac ugrizao curicu i njenog brata, spasio ih susjed

None Foto: Ivan Brkić/PIXSELL 4

STRAVIČAN NAPAD: Dijete se kraj Koprivnice igralo sa životinjom. Magarac ju je ugrizao za nogu i nije htio pustiti, dotrčao je susjed i nokautirao ludog magarca

Čuo sam vrisak i potrčao. Skočio sam na magarca i počeo ga udarati šakama u glavu. Dotrčao je moj bratić i pogodio ga u slijepoočnicu i tek tad sam uspio izvući dijete iz njeova ugriza, ispričao je susjed Martin Oroš (34) kako je spasio curicu (9) od bijesnog magarca. Na rukama ju je odnio do roditelja, koji su je odvezli na Hitnu, gdje su je cijepili protiv bjesnoće. Magarca su nakon incidenta eutanazirali, a njegovu glavu poslali na analizu u Veterinarski zavod, gdje su potvrdili da je bio bijesan.

- Vjerojatno ga je ugrizla zaražena lisica, koja je lako mogla ući u njegov tor - rekao je Darko Radiček iz Zavoda za javno zdravstvo.

Curica se, kao i obično, igrala u drvenoj kući za magarca i donijela mu vode. Odjednom ju je snažno počeo gristi za nogu. Magarac Yoli iz Herešina kraj Koprivnice bio je ljubimac djece. Često su dolazila igrati se s njim. U veterinarskoj službi Koprivnice rekli su da su nedavno imali slučaj bijesne krave koja je ugrizla vlasnicu dok ju je muzla.

Komentari (29)
  • Ide magarac dzunglom, skace, divlja kad ispred njega iskoci lav! Lav: jel znas ti da se ne smijes tako ponasati ovdje, ja sam kralj zivotinja i postavio sam ovdje neki red koji se mora postovati! Magarac: Jel?? A ko je tebe postavio za kralja zivotinja ?? Lav: sve ostale zivotinje, jer mogu najduze da j_bem !! Magarac: ja mogu duze. da se kladimo ?? Konta lav sta ce, gleda magarca i pristane na okladu !!! Prvi lav uhvati magarca i pocne sa radnjom, 15min, 30min, magarac trpi ne progovara, 45min, 1h i lav svrsi! Dosao red na magarca i uhvati on lava i poce radnju! 15min lav trpi, 30min lav trpi, 45min lav trpi i vec konta vidi ove budale, bas ce me s_jebati, procuce se bruka, i sta ce, konta i sjeti se sta njemu najvise odgovara kad je sa lavicom, i skonta da voli kad lavica stenje i pocne lav da stenje, Magarac nastavi sa radnjom, 1h magarac i dalje ne popusta, lav se s_jebo konta sta ce, i na um mu pade da voli kad ga lavica ceska po j@jima. Dok to radi i on poce magarca da ceska. Navalio magarac ne popusta, lav stenje, ceska ga po j@jima. Poslednje cega se lav seti da ne moze da izdrzi kada lavica pocne da mjesa. Zavrti lav guzicom najzesce sto je mogao i u po frke magarac hvati lava za grivu, povuce ga prema sebi i kaze " Lave ti nisi kralj, ti si car !!! "

    30. 5. 2011,   13:12
  • prvo magare sa dvojim ustima, nju nije pusta a i njega griza

    30. 5. 2011,   12:51
  • http://www.motivationalposter.us/wp-content/uploads/2008/10/motivationalposters-donkeys-400x320.jpg mwuahahahahahahahahahahaha......placem hebote...lolcina

    30. 5. 2011,   13:15