Obavijesti

News

Komentari 26

‘Bila je anđeo, uvijek vesela i nasmiješena, poput pahuljice’

‘Bila je anđeo, uvijek vesela i nasmiješena, poput pahuljice’
1

ZBOGOM, MALENA Djevojčici (2), koja se u subotu na sestrin rođendan kraj Brinja završila pod kotačima kombija, cijelo selo došlo je na posljednji ispraćaj

VIDEO

Ovo je vrlo teško, nezamislivo da se uopće dogodilo. Ne mogu ni jesti ni piti iako nisam rodbinski vezana s tom obitelji. Cijelo selo je u šoku, rekla je jučer mještanka Jelvice.

Nitko od susjeda nije vidio trenutak njenog stradavanja, a okolnosti prometne nesreće i dalje istražuju policija i Državno odvjetništvo. Malenu su pokopali u nedjelju u 14 sati na mjesnom groblju u Križpolju, a na posljednji počinak ju je ispratilo mnogo ljudi. Cijelo mjesto zavijeno je u crno. Mještani suosjećaju s patnjom roditelja, koji imaju i još jednu curicu (8) i dječaka (4).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:19

- Bila je anđeo, uvijek vesela i nasmiješena, poput pahuljice. Od kada se to dogodilo, stalno mi je pred očima; nasmiješena sa svojim velikim smeđim okicama i nafrčkanom kosicom. Bila je divno i dobro dijete, a njena majka je jako brižna. Uvijek ju je nosila u marami. Baš uvijek joj je bila na rukama, nikad je nisam vidjela da je šetala bez majke. Cijela obitelj je bila jako vezana. Majka je inače stariju kćer vozila iz škole i u školu, a s njom je uvijek išlo sve troje djece - govori nam mještanka.

Izgubila seku (2) na rođendan: 'Umjesto slavlja velika je tuga'
Izgubila seku (2) na rođendan: 'Umjesto slavlja velika je tuga'

S njom se slaže i drugi susjed na kojeg smo naišli. Jedva je sakupio snage kako bi razgovarao s nama.

- To je tragedija, sudbina, što drugo. Stradao je naš anđeo, maleno nevino djetešce. Ovo je nezapamćena tragedija za naš kraj, nema koga nije pogodila, teško je svima. Tuga i bol danas su još veći. Jadni ljudi, ne mogu niti zamisliti njihovu bol i patnju. Jako su dobri i divni ljudi, divna familija, kao i njihova dječica - rekao nam je mještanin.

Kombi udario djevojčicu (2): Preminula na putu do bolnice
Kombi udario djevojčicu (2): Preminula na putu do bolnice

Tatjana Šimunić Adamović, zamjenica općinske državne odvjetnice iz Gospića, koja je rukovodila očevidom nesreće na mjestu događaja, potvrdila je da očevid još traje te da će biti potrebno provesti i dodatna vještačenja.

Tamo je u subotu ujutro nezapamćena tragedija potresla selo. Djevojčica (2) s majkom je oko 10.15 sati ispred obiteljske kuće u Jelvici čekala pekara kako bi preuzele tortu koju su im kombijem dovezli iz Ogulina. Naime, u subotu je njena starija sestrica trebala slaviti svoj 8. rođendan. Cijela je obitelj bila uzbuđena i veselila se tome. Nažalost, nakon što je majka od pekara (30) preuzela tortu i dok je on pokretao kombi, djevojčica se u trenutku našla pod kotačima vozila. Iako su odmah pozvali Hitna pomoć i liječnici su djevojčici tijekom vožnje do bolnice pokušavali spasiti život, dvogodišnjakinja je, nažalost, na putu do bolnice preminula.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca