Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bila je bliska narkokartelima? Manekenku su pronašli mrtvu

None Foto: Instagram

Claudia je noć prije smrti otišla u noćni klub. Nakon toga se vratila u kuću u meksičkom gradu Culiacanu u kojoj su je pronašli mrtvu. Kad ju je ljubavnik pokušao probuditi, shvatio je da je mrtva pa je pozvao policiju

Glamuroznu manekenku, navodno povezanu s narkokartelima, pronašli su mrtvu pod sumnjivim okolnostima. Claudia Ochoa Felix (35) bila je, kako se nagađa, bliska s kartelom Sinaloa kojim je, prije izručenja SAD-u, upravljao zloglasni El Chapo.

Ona je bilo kakvu povezanost s dilerima stalno poricala. 

POGLEDAJTE VIDEO

Lokalni mediji pisali su kako je u vezi s Joseom Rodrigom Arechigom, poznatim i pod nadimkom 'El Chino Antrax' (Kineski Antraks) koji je, prije nego je završio u zatvoru, vodio bandu povezanu sa Sinaloom. 

Kako prenosi Daily Mail, Felix je umrla uslijed udisanja stranog tijela iako neki tvrde da se predozirala drogom, a spominje se i ubojstvo.

Claudia je noć prije smrti otišla u noćni klub. Nakon toga se vratila u kuću u meksičkom gradu Culiacanu u kojoj su je pronašli mrtvu. Kad ju je ljubavnik pokušao probuditi, shvatio je da je mrtva pa je pozvao policiju. 

Njeno tijelo prevezli su na obdukciju. 
 

Komentari (5)
  • Tko se igra s vatrom, kad tad će se opeći. Izmolimo jednu za njezinu dušu.

    18. 9. 2019,   14:59
  • Jel i dalje voli opasne tipove?

    18. 9. 2019,   16:10
  • kako god pokazala si da imas veca mu** nego vecina muskaraca ...zivjela si kratko al u izobilju, eto ovi zive posteno 75godina pa crkavaju od gladi

    28. 9. 2019,   09:25