Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bila je puna učenika: Urušio se strop školske dvorane u Rijeci

None Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Iako je dvorana bila puna učenika, srećom nitko nije ozlijeđen jer se u u trenutku pada knauf ploče i lustera, u tom, zapadnom dijelu prostorije nije nalazio nitko

Učenici Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci prepali su se kada se u ponedjeljak, pred kraj posljednjeg, sedmog sata tjelesnog odgoja, u školskoj dvorani urušio strop.

Iako je dvorana bila puna učenika, srećom nitko nije ozlijeđen jer se u u trenutku pada knauf ploče i lustera, u tom, zapadnom dijelu prostorije nije nalazio nitko.

Dvorana je odmah zatvorena i do sanacije se neće korisiti iz sigurnosnih razloga. 

Incident je istom prijavljen osnivaču škole, Primorsko-goranskoj županiji, čiji su djelatnici odmah došli u školu pregledati dvoranu.

Sanacija stropa zakazana je već za srijedu, a za saniranje nekoliko četvornih metara stropa izdvojiti će se  6.200 kuna s PDV-om.

Komentari (43)
  • Ne vjerujem. Mi smo zemlja znanja i sve ulazemo u obrazovanje i sve sto ide uz to. Nama je jako vazno da djeca imaju sve u skolama. Prostrane nove dvorane iz 1948 godine. Da se skoluju u ozidanim ucionicama sa pecima iz 1938 godine. Jednostavno ne vjerujem u to da bi mi ikada zapostavili djecu. Ta prica je nevjerojatna.

    20. 3. 2018,   15:41
  • Cjela Rijeka je u derutnom i devastiranom stanju na recem ono drugo...U pravom komunistickom stilu uredjen je Rjecki korzo i "dva metra oko njega " ! Najvjerojatnije po tom djelu mogu prosetati strani diplomati i oni koji jos uvik nose " velike dioptrije " !

    20. 3. 2018,   19:07
  • i to u Rijeci..

    20. 3. 2018,   16:17