Obavijesti

News

Komentari 76

'Bila sam djevojčica i seksualna ropkinja, nisam smjela plakati'

'Bila sam djevojčica i seksualna ropkinja, nisam smjela plakati'
1

Prisilno regrutirana u seks kult s 11 godina, godinama su je primoravali na seks s oženjenim parovima. Zloglasna sekta poznata je po strahovitom fizičkom i psihičkom zlostavljanju djece

VIDEO

Christina Babin zauvijek je izgubila svoje djetinjstvo s 11 godina, kada je prisilno regrutirana u sektu nazvanu Djeca Božja, seks kult koji je šezdesetih godina u u Huntington Beachu u Kaliforniji osnovao pastor i vođa sekte David Brandt Berg, koji se prozvao 
Mojsijem Davidom.

U svojoj ispovijesti o onome što je preživjela u kontroverznom kultu koji je tobože promicao kršćanske vrijednosti, Christina je opisala kako su članovi kulta regrutirali djecu i primoravali ih na seks utroje s oženjenim parovima, tukli ih i iživljavali se nad njima. 

Organizacija je u međuvremenu preimenovana u The Family International (Međunarodna obitelj) i radi s djecom u više od osamdeset zemalja diljem svijeta, nekada je bilo društvo koje je promicalo silovanje, egzorcizme, prisilni dječji rad, i stravično fizičko, psihičko i emocionalno zlostavljanje, piše Daily Mail. 

Pripreme za 'dolazak Krista'

Djeca Božja su u svojim kampanjama promovirali slobodnu ljubav, tvrdeći da će se kroz seks približiti bogu, i pripremali se za ponovni dolazak Krista na Zemlju. U 1974. godine nazivali su se Flirty Fishing (u prijevodu: 'pecanje' zavođenjem) kao način za privlačenje novih članova seksualnim sadržajima. 

Babin koja je danas 42-godišnjakinja i majka četvero djece, otkrila je uznemirujuće detalje o najužasnijem poglavlju svojeg života koje će je progoniti dokle god je živa. 

- Rečeno nam je da je seks dobra stvar i da u njemu trebamo uživati - priča Babin za britanski Mirror. Dodaje da je bila užasno zbunjena zbog toga što nimalo ne uživa u stvarima koje su joj se događale.

- Nisam shvaćala zašto za mene to nije fantastični doživljaj kakav je trebao biti, barem prema onome što nam je prezentirano - kaže.

'Dresirali su nas da budemo emocionalni roboti'

Njezinu su majku nagovorili da uđe u kult u koji je ušlo još nekoliko obitelji i koji je izvana djelovao cijenjenim. Babin kaže da je tijekom svojeg boravka u sekti poslana u nekoliko zemalja u kojoj je kult imao svoje podružnice, od Jamajke, Filipina i Japana gdje je živjela u komunama u kojima je proživljavala nezamislive strahote. 

Ispovijesti žrtava kulta: Palili su nam kožu, čuli su se urlici...
Ispovijesti žrtava kulta: Palili su nam kožu, čuli su se urlici...

U komunama Babin je preuzimala obaveze odraslih, pa je tako na primjer morala ustati u 7.00 sati, brinuti se za manju djecu i obavljati različite kućanske poslove, a umjesto bajki za laku noć djeca su slušala užasne priče o predstojećoj apokalipsi. Babin je kazala da se od straha znala pomokriti u krevet, no to je morala skrivati jer bi je stariji članovi kulta zbog toga istukli. 

- Dresirali su nas da budemo emocionalni roboti, uvijek sretni, uvijek nasmijani - što god se dešavalo - objašnjava. 
- Nismo se smjeli igrati ni čitati knjige, a jedini filmovi koje smo smjeli gledati je Moje pjesme, moji snovi, jer su u njemu djeca stalno sretna, prisjeća se Babin. 

'Uspjela sam pobjeći iz kulta i od djeda seksualnog napasnika'
'Uspjela sam pobjeći iz kulta i od djeda seksualnog napasnika'

Djecu su učili da ne smiju plakati, a ona koju su ipak zaplakala, dobivala su batine.

- Vidjela sam kako su istukli dječaka jer se namrštio, a jednog su dječaka bacili kroz japanski papirnati prozor jer nije mogao prestati plakati - kazala je Babin.

Samoubojstva članova

U 1976. ženske članice kulta uključivane su u kampanju nazvanu Flirty Fishing tijekom koje su morale iskazati svoju ljubav prema Bogu tako što su se upuštale u seksualne odnose s potencijalnim članovima kulta kako bi ih namamile da postanu redovni pripadnici sekte. 

- Kult je privlačio otpadnike, narkomane i ljude s psihičkim problemima - objasnila je za Mirror. Dodaje i da su ih 'uvjeravali da ih ljudi iz vanjskog svijeta ne razumiju, da dolazi kraj svijeta te da ćemo umrijeti kao mučenici'. kad je navršila 20 godina, skupila je hrabrost i napustila je kult nakon što je zatrudnjela s muškarcem kojeg je upoznala u komuni u Louisiani.

'Vođa' zloglasnog kulta robinje je silovao, žigosao i ponižavao
'Vođa' zloglasnog kulta robinje je silovao, žigosao i ponižavao

Sredinom osamdesetih, otkrivene su nastrane prakse i maltretiranja djece i privukao pažnju policije, pa je kult promijenio ime u u The Family (u prijevodu: obitelj). Neki od članova su zbog optužbi za silovanje maloljetnika počinili samoubojstvo. 

Osnivač kulta David Berg je pobjegao 1993. a nakon njegove smrti u listopadu 1994. godine, organizaciju je preuzela dugogodišnja članica Karen Zerby

Među bivšim članovima kulta su i neke slavne osobe koji su također regrutirani kao djeca, uključujući holivudske glumce Joaquina Phoenixa i Rose McGowan.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..