Obavijesti

News

Komentari 20

Bili smo zajedno u inkubatoru, a sad planiramo naše vjenčanje

Bili smo zajedno u inkubatoru, a sad planiramo naše vjenčanje
1

Aleksandru Lukić (33) iz Srbije su prijatelji upoznali s Nebojšom Đurovićem (33) i ispočetka joj se nije svidio. Kasnije su postali par i otkrili da se ‘znaju’ od malih nogu

VIDEO

Sudbina nas je spojila, ali to me ne plaši. On je mirniji, a ja žustra! Iako je život nepredvidiv, sigurna sam da ga želim provesti s njim, rekla je Aleksandra Lukić (33) iz Srbije.

Nebojšu Đurovića (33) srela je 2007. godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji.

- Na prvi pogled Nebojša mi se nije svidio. Još nisam znala da je on ta beba koja je bila sa mnom u inkubatoru. Dosta se šalio. Djelovao je neozbiljno. Mislila sam: ”Što je ovo? Kakav je ovo dečko?”. Otišla sam od tamo bez ikakve pomisli da mu se ikada više javim - prisjetila se Aleksandra. Prijatelji su joj ipak dali Nebojšin broj, a ona mu se na kraju javila porukom.

- Počela sam mu slati poruke. Nije znao tko je jer sam se potpisivala kao Marija. To dopisivanje mi nije značilo ništa. Čista zabava. Pisala sam mu da sam ga gledala na utakmici, pošto trenira vaterpolo, i da mi se svidio. On je odgovarao. A onda mu je prijatelj rekao da sam to ja! Odmah me pozvao na spoj. Pristala sam i 9. prosinca smo izašli - navodi u dahu Aleksandra i dodaje da pamti sve detalje, piše Alo.rs.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Došao je u košulji. Obrijan i lijep! Otišli smo na Kalemegdan. Prvo smo pitali jedno drugo za horoskopski znak. “Lav!”, kažem ja. On govori isto. Izvadili smo osobne iskaznice. Saznali smo da smo rođeni istog dana. Počeo mi se sviđati. Te smo večeri počeli hodati - rekla je Aleksandra i dodala da su prvi mjeseci veze bili predivni, ali da nije očekivala da će sve to potrajati punih 10 godina.

Otkrila je kako su odmah na početku veze, počeli raspravljati o tome kako se tko i gdje rodio.

- Riječ po riječ i došli smo do toga da smo zajedno bili u inkubatorima. Istog dana stavljeni smo tamo, u istom rodilištu. Nevjerojatno! Majke se nisu sjećale jedna druge iz tog perioda. Obiteljima je naša priča, također, bila nevjerojatna - tvrdi Aleksandra i dodaje da je njihova veza sliči na sve ostale.

Aleksandra i Nebojša rođeni su istog dana, 31. srpnja 1984. godine, u bolnici “Višegradska”. Tamo su zajedno proveli nekoliko dana u inkubatorima, a onda se razdvojili kako bi porasli da bi ih život ponovo spojio prije deset godina. Nebojša je rođen u 11,30 sati, a Aleksandra u 18,15, a u inkubatorima su završili zbog premale težine.

Par tvrdi da imaju puno toga zajedničkog te da obožavaju putovanja. Na društvenim su se mrežama pohvalili i mnogobrojnim fotografijama s egzotičnih putovanja na koja su ponosni. Nadaju se da će ih obitelj na 10 godišnjicu veze u prosincu iznenaditi s kartama za neko putovanje na kojem još nisu bili. Trenutno planiraju i vjenčanje kako bi okrunili svoju dugogodišnju vezu.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag