Obavijesti

Promo sadržaj

Bilić Vision daruje popuste na lasersko skidanje dioptrije

Bilić Vision daruje popuste na lasersko skidanje dioptrije
2

Do kraja prosinca kao božićni popust iskoristite čak 30% nižu cijenu na sve metode laserskog skidanja dioptrije

S obzirom da je božićno vrijeme - vrijeme darivanja, zagrebačka Poliklinika Bilić Vision do kraja prosinca daruje čak 30% popusta na sve metode laserskog skidanja dioptrije. Iskoristite božićni popust i laserski skinite dioptriju već od 3.300 kuna po oku.


Laserska korekcija vida se dugoročno najviše isplati!

Prema hrvatskom prosjeku, nositelji naočala i/ili kontaktnih leća, godišnje potroše oko 2.000 kuna na pomagala za dobar vid (naočale, stakla, leće, otopine i slično). Dugoročno gledano, laserska korekcija vida je najisplativija opcija jer vas oslobađa od svih pomagala za vid do treće životne dobi. . Iskoristite božićno vrijeme darivanja i poklonite si kristalno jasan vid bez naočala i leća, a pri tome i uštedite.
Dobar ste kandidat za lasersko skidanje dioptrije ako, između ostaloga, imate više od 18 godina i stabilnu dioptriju najmanje godinu dana. Radi se o bezbolnom zahvatu koji se izvodi u lokalnoj kapljičnoj anesteziji u trajanju od 10-ak minuta. Ovo je najizvođeniji  zahvat u medicini, a u posljednjih 12 godina koliko se zahvat izvodi u Bilić Visionu, nije zabilježena niti jedna trajna komplikacija kod oko 10.000 operiranih pacijenata. 


Dočekajte i vi Božić spremni, naručite se na pregled za lasersko skidanje dioptrije i iskoristite ovu odličnu akciju. Cijena pregleda za lasersko skidanje dioptrije do kraja godine iznosi 250kn. Ne propustite priliku, nego se naručite odmah pozivom na broj: 01/4678 444 ili putem web stranice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve