Obavijesti

News

BILLA pekarnica – naša topla preporuka za svako jutro i dan

BILLA pekarnica – naša topla preporuka za svako jutro i dan
2

Pekarnice u BILLA supermarketima svaki dan nude tople, hrskave, ukusne i svježe pečene pekarske proizvode, peciva i kruh

Onaj poseban i svima drag miris svježe pečenog, toplog kruha širi se BILLA supermarketima, jer odjel pekarnice tijekom cijelog dana priprema i peče peciva i kruh za svaki ukus. Pekarski proizvodi iz vlastite proizvodnje osiguravaju svježinu i najbolju kvalitetu te odjeli pekarnice u svakom trenutku nude svježe pečene i tople prekarske proizvode.                                                                       

Uz vlastitu proizvodnju, gotovi proizvodi vodećih domaćih pekarskih industrija i manjih lokalnih proizvođača svakodnevno se svježi dostavljaju u naše supermarkete.

Od 14.4.2016. započela je nova BILLA kampanja za pekarnice u supermarketima u kojoj u suradnji s glumicom Suzanom Nikolić želimo našim kupcima još više približiti svježinu asortimana u BILLI te koncept svježeg i uslužnog supermarketa u susjedstvu u kojem će uvijek dobiti svjež, ukusan proizvod i kvalitetnu pomoć i preporuku našeg osoblja.

Više od 200 različitih proizvoda – to je ono što BILLA pekarnice nude svaki dan, jer želimo zadovoljiti svakog kupca, različite ukuse i prehrambene odabire. U ponudi se nalazi široka paleta peciva i kruha od raznih vrsta brašna, s dodatkom sjemenki i začina te razne slatke i slane pekarske delicije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U BILLA pekarnici možete pronaći detaljne informacije o svakom proizvodu s točnim specifikacijama sastojaka, vrstama brašna i ostalim podacima koji vam mogu biti važni pri odluci o kupnji. Uz to, uvijek su vam na raspolaganju naši djelatnici koji će vam dati savjete i informacije i pomoći vam u odabiru proizvoda.

Prolistajte i BILLA katalog gdje vam svakog tjedna toplo preporučujemo najpovoljnije cijene pekarskih proizvoda i slastica, a naši djelatici u supermarketu će vam rado pomoći da pronađete željeni kruh, pecivo ili slatki savitak.

U svakom zalogaju uživajte bezbrižno jer kontinuirano educiramo naše djelatnike kako bi proizvodi koje svakodnevno pripremaju i peku za vas zadovoljili najviše standarde i sve vaše zahtjeve u segmentu kvalitete. U taj proces aktivno su uključeni i naši dobavljači te lokalni proizvođači kako bismo zajedno postigli najbolje rezultate i ponudili vam samo najbolje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti
Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...

Ako privremeni predsjednik da mandat za sastav vlade Milanoviću, Ustavni sud može to poništiti. Ako sabor izglasa povjerenje vladi u kojoj bi premijer bio Milanović, Ustavni sud to može poništiti, rekao je Šeparović