Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bio je mrga! Četiri policajca su ga morala izvući iz automobila'

None Foto: snimio čitatelj 24sata

Muškarac je pobjegao s benzinske crpke neplativši u Opel Astri BiH registracija. Nakon toga probio je rampu na naplatnim kućicama i dao se u bijeg. Policija ga je presrela kod Arene, izvukla iz auta i privela...

Četvorica policajaca bila su potrebna da iz auta izvuku muškarca koji je u ponedjeljak poslijepodne natočio gorivo na benzinskoj crpki na odmorištu Draganić na autocesti A1 u smjeru Zagreba te pobjegao neplativši.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vidljivo je to na snimci privođenja koji nam je poslao naš čitatelj. Vozač je naime zapeo u gužvi nakon što je bježao od policije, a oni su ga okružili te prisilno izvukli iz automobila. Polegli su ga na zemlju te priveli.

- Bila su dva policijska auta i jedan presretač. Izletjela su četvorica policajaca i izvukla ga van. Bio je mrga pravi - rekao nam je čitatelj koji je poslao i snimku privođenja.

Muškarca su prijavili vjerojatno zaposlenici benzinske crpke. Vozio je srebrnu Opel Astru karavan bosanskohercegovačkih tablica. Policija je blokirala sve izlaze s autocesta kako bi ga uhvatili, ali muškarac je razbio rampu na naplatnim kućicama i pobjegao.

-  Bio sam na poslu kad sam čuo sirene kraj zagrebačke Arene. Izašao sam i vidio policijske automobile kako love muškarca u Astri oko trgovačkog centra. Kad je pokušao pobjeći opet na Jadransku aveniju, Kobre su mu blokirale put - ispričao nam je jedan od svjedoka privođenja.

EKSKLUZIVNI VIDEO Potjera u Zagrebu: Natočio je gorivo, probio rampu i bježao

Kojim je točno putem sve bježao iz policije nam danas nisu mogli detaljno reći jer je trajala opsežna istraga. Prema snimkama naših čitatelja, muškarac se očito negdje okrenuo u Novom Zagrebu te se u suprotnom smjeru vratio prema naplatnim kućicama. Tu se ponovno okrenuo i zaputio nazad prema Laništu.

Iz policije su nam tek kratko mogli potvrditi da su muškarca priveli, ali da više od toga ne mogu reći jer još uvijek traje kriminalističko istraživanje.

- Vidjeli smo vozača kako juri suprotnim smjerom na Jadranskoj aveniji. Prešao je preko stupića kraj naplatnih kućica Lučko i prešao rampu. Sve je bilo puno stakla - ispričali su nam čitatelji 24sata koji su snimili dio filmske potjere u Zagrebu.

Komentari (85)
  • Svaka čast policajcima. Ima ih svakakvih ali ne treba samo o lošima. Šta mora bit u glavi kad za ovakvima moraš ovako jurit u suprotnom smjeru. Ovog šta je bježao očito BK. Ali taj policajac želi doma doć svojima. Svaka čast!

    27. 5. 2019,   20:32
  • Svaka čast hrvatskoj policiji

    27. 5. 2019,   20:42
  • Glasač hadezea.

    27. 5. 2019,   20:30