Obavijesti

News

Komentari 385

Bitka za sandale: Tko ih je prvi kupio - Jadranka ili Kolinda?

Bitka za sandale: Tko ih je prvi kupio - Jadranka ili Kolinda?
2

Obje su sandale kupile na sniženju: Bliska prijateljica Jadranke Kosor tvrdi da je ne čudi što predsjednica nosi identične sandale, slične haljine i citira Jacine rečenice

VIDEO

Bivša premijerka Jadranka Kosor i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović imaju više sličnosti nego što si žele priznati. Bliska Jadrankina prijateljica tvrdi da je to zato što "Kolinda kopira Kosor".

Obje su bile vezane za HDZ i obje su stranku primorano napustile, ali naravno iz različitih razloga. Obje su bile bliske suradnice nekadašnjeg premijera Ive Sanadera, obje su se kandidirale za predsjednicu, obje su daleko dogurale u političkoj karijeri, no danas ih vežu samo jedne sandale

Predsjednica i njezina obuća postale su tema broj jedan nakon što su 24sata objavili da nosi sandale s otvorenim prstima protivno kodeksu odijevanja. Nosila ih je otvarajući urede u Splitu, na obilasku memorijalnog centra Nikole Tesle u Smiljanu, u Umagu na ručku s gospodarstvenicima te se penjala na kninsku tvrđavu u njima... 

Iste crne "platforma" sandale nosila je početkom srpnja Jadranka Kosor, no nakon objave teksta o predsjednici i otvorenim prstićima više u njima nije viđena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
PIXSELL

- Istina je da imaju identične cipele, no, koliko znam, Jadranka ih ne nosi otkako je vidjela da ih nosi Kolinda. Kupila ih je sigurno prije predsjednice - tvrdi nam bliska prijateljica bivše premijerke. Dodala je kako je primijetila da Grabar Kitarović stalno kopira njezinu prijateljicu.

- Ne čudi me što je kupila identične sandale jer nosi i slične haljine, a i često citira njezine rečenice iz intervjua i izgovara ih poslije kao svoje - dodala je. Na pitanje koje su to konkretno izjave kaže:

Pedsjednica stalno kopira Jadranku, a ona od kad ih je vidjela na Kolindi, sandale više ne nosi; bliska prijateljica Jadranke Kosor o popularnim sandalama među političarkama

- Ne mogu se sad ovako na brzinu sjetiti, pa nisam ja Kolinda da zapamtim baš rečenice napamet. Ali ako sami usporedite intervjue od Jadranke i Kolindine izjave vidjet ćete i sami. Ujedno nam je otkrila od kuda im sandale.

- Točno se sjećam da ih je uzela početkom ljeta. Pričala mi je da su bile na sniženju i ako se dobro sjećam, uzela ih je na rate i to u trgovini Högl u Ilici, gdje često kupuje - dodaje Kosoričina prijateljica. 

Na Facebook stanicama spomenute trgovine obje su se našle na njihovim fotografijama. I ondje je Kosor fotografirana prije Kolinde, ali jedino je predsjednica baš u ovim sandalama, i to kada je lijepila pločice u kninskoj crkvi. Iz ureda predsjednice nije bilo komentara. Zadnji puta su poručili:

- Uozbiljite se.

Kolinda ih je naručila preko kataloga?

Kosor je sama kupila u trgovini svoj primjerak, a predsjednica ih je navodno naručila preko kataloga. Obje su ih, kako doznajemo, kupile na popustu. Cijena im je bila 1199 kn, a s popustom od 30 posto 840 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 385
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović