Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivša žena dobitnika jackpota: Od njega ne želim ni jedne lipe!

None Foto: Ade Goodchild/Facebook 3

Britanka koja je u braku s dobitnikom astronomskog jackpota bila 23 godine, svojem bivšem suprugu želi svu sreću, ali ne namjerava tražiti od njega ikakvu isplatu

Suzanna Smith, bivša supruga Ade Goodchilda (58) koji je prošlog petka na EuroMillionsu osvojio jackpot od 71 milijuna funti (oko 606 milijuna kuna), za Daily Mail govori kako nije zainteresirana za njegov dobitak, iako bi mogla imati pravo na dio novca.

Goodchild za to vrijeme bira novu kuću sa jacuzzijem i kućnom poslugom, planirajući istovremeno dugo željena putovanja do američkog Stjenjaka i Las Vegasa, krstarenja Nilom i obilazak piramida.

NEKOLIKO DOBITNIKA I U HRVATSKOJ Sretni igrač iz Švedske osvojio Eurojackpot, dobio 369 mil. kn

Njegova bivša supruga Suzanna odlučila se razvesti nakon 23 godine braka, prepričavaju njezini roditelji. Njezina je majka komentirala kako je Suzanna bila nesretna godinama.

EuroMillions jackpot winner | Autor: Ben Birchall            Foto: Ben Birchall Ade je dobio na lotu 71 milijun funti

- Nije htio raditi ništa oko kuće ili vrta, čak ni prošetati njihova dva psa. Čak i nakon što su prekinuli, ona se morala svaki dan vraćati u kuću kako bi ih šetala - kazala je njena majka.

U tijeku njihove rastave prije 18 mjeseci, Suzanna je Adeu prodala svoj dio kuće i od tada živi kao podstanarka, radeći dva posla kako bi mogla plaćati račune. Ipak, ne želi ništa od dobitka bivšeg muža, jer je taj dio njezinog života sada iza nje. Kaže da mu želi svako dobro.

Loto ČESTITAMO! Sretnik s Korčule: U igri loto osvojio je pola milijuna kuna

Ade tvrdi kako je s bivšom suprugom i dalje u dobrim odnosima, da između njih nema gorčine te da mu ona i dalje pomaže sa psima.

Radnik koji je u tvornici metala proveo koliko i u braku sretno objavljuje kako rad u smjenama za njega više ne postoji. Svoj je dobitak proslavio s roditeljima, uz ragbi utakmicu između Irske i Walesa, pizzu, pileća krilca i pivo.

Foto: Ade Goodchild/Facebook Svake nedjelje obitelj se okuplja na zajedničkom ručku

Kaže kako planira roditeljima i sebi kupiti kuće jednu blizu druge, ali i financijski pomoći rodbini koja, kaže, više nikad neće morati raditi. Njegova sestrična Michelle kaže da takva sreća nije mogla zapasti boljeg čovjeka i da će ga obitelj štititi od 'grabežljivaca' koji se mogu pojaviti.

Loto je igrao od prvog dana kada je EuroMillions uspostavljen prije 15 godina za koje je vrijeme, uplaćujući 27 funti na tjednoj bazi, ukupno potrošio najmanje 21 tisuću funti.

Govoreći o planovima za budućnost, citirao je legendarnog irskog nogometaša i bonvivana Georgea Besta, poznatog po ekscesima: 

- Svoje ću bogatstvo trošiti na vino i žene, a ostatak baciti!

Komentari (49)
 • Pametna žena,a bio bi red da se možda on sam sjeti i pomogne joj ipak su bili preko 20 godina skupa

  22. 3. 2019,   08:05
 • Neke stvari ne mogu se kupiti novcem.

  22. 3. 2019,   07:13
 • obitelj ga stiti od grabezljivaca-----hahahahah

  22. 3. 2019,   07:35