Obavijesti

News

Komentari 49

Bivša žena dobitnika jackpota: Od njega ne želim ni jedne lipe!

Bivša žena dobitnika jackpota: Od njega ne želim ni jedne lipe!
3

Britanka koja je u braku s dobitnikom astronomskog jackpota bila 23 godine, svojem bivšem suprugu želi svu sreću, ali ne namjerava tražiti od njega ikakvu isplatu

VIDEO

Suzanna Smith, bivša supruga Ade Goodchilda (58) koji je prošlog petka na EuroMillionsu osvojio jackpot od 71 milijuna funti (oko 606 milijuna kuna), za Daily Mail govori kako nije zainteresirana za njegov dobitak, iako bi mogla imati pravo na dio novca.

Goodchild za to vrijeme bira novu kuću sa jacuzzijem i kućnom poslugom, planirajući istovremeno dugo željena putovanja do američkog Stjenjaka i Las Vegasa, krstarenja Nilom i obilazak piramida.

Sretni igrač iz Švedske osvojio Eurojackpot, dobio 369 mil. kn
Sretni igrač iz Švedske osvojio Eurojackpot, dobio 369 mil. kn

Njegova bivša supruga Suzanna odlučila se razvesti nakon 23 godine braka, prepričavaju njezini roditelji. Njezina je majka komentirala kako je Suzanna bila nesretna godinama.

EuroMillions jackpot winner

- Nije htio raditi ništa oko kuće ili vrta, čak ni prošetati njihova dva psa. Čak i nakon što su prekinuli, ona se morala svaki dan vraćati u kuću kako bi ih šetala - kazala je njena majka.

U tijeku njihove rastave prije 18 mjeseci, Suzanna je Adeu prodala svoj dio kuće i od tada živi kao podstanarka, radeći dva posla kako bi mogla plaćati račune. Ipak, ne želi ništa od dobitka bivšeg muža, jer je taj dio njezinog života sada iza nje. Kaže da mu želi svako dobro.

Sretnik s Korčule: U igri loto osvojio je pola milijuna kuna
Sretnik s Korčule: U igri loto osvojio je pola milijuna kuna

Ade tvrdi kako je s bivšom suprugom i dalje u dobrim odnosima, da između njih nema gorčine te da mu ona i dalje pomaže sa psima.

Radnik koji je u tvornici metala proveo koliko i u braku sretno objavljuje kako rad u smjenama za njega više ne postoji. Svoj je dobitak proslavio s roditeljima, uz ragbi utakmicu između Irske i Walesa, pizzu, pileća krilca i pivo.

Kaže kako planira roditeljima i sebi kupiti kuće jednu blizu druge, ali i financijski pomoći rodbini koja, kaže, više nikad neće morati raditi. Njegova sestrična Michelle kaže da takva sreća nije mogla zapasti boljeg čovjeka i da će ga obitelj štititi od 'grabežljivaca' koji se mogu pojaviti.

Loto je igrao od prvog dana kada je EuroMillions uspostavljen prije 15 godina za koje je vrijeme, uplaćujući 27 funti na tjednoj bazi, ukupno potrošio najmanje 21 tisuću funti.

Govoreći o planovima za budućnost, citirao je legendarnog irskog nogometaša i bonvivana Georgea Besta, poznatog po ekscesima: 

- Svoje ću bogatstvo trošiti na vino i žene, a ostatak baciti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.