Obavijesti

News

Komentari 146

Bivša žena servirala je glumicu Julie francuskom predsjedniku

Bivša žena servirala je glumicu Julie francuskom predsjedniku
5

Segolène Royal osvetila se svojoj nedostojnoj nasljednici Valerie Trierweiler. Bivšeg supruga upoznala je s lijepom glumicom Julie Gayet 2011. Odmah su se zaljubili

VIDEO

Francuski časopis Closer godinama prati ljubavna osvajanja predsjednika Françoisa Hollandea, a sada su konačno i otkrili detalje veze koja trese zemlju. Hollande je u vezi s Julie Gayet već dvije godine, a upoznala ih je predsjednikova bivša žena Segolène Royal.

Najdosadniji seks simbol na svijetu, kako su ga prozvali, spremao se za predsjeničke izbore 2011. godine. Segolène je bila uz njega iako više nisu bili skupa. S Hollandeom je bila od kraja 70-tih godina. Imaju četvero djece, a nisu se ženili samo zato jer vjeruju da je brak za malograđane. Zajedno su rasli u Socijalističkoj stranci. I sama se kandidirala za predsjednicu 2007. godine. Iako su ga mediji gledali kao idealnog Prvog muža, nije mogao kontrolirati svoju strast prema drugim ženama. 

Segolène je otkrila da je u vezi s novinarkom i suprugom urednika Paris Matcha Valerie Trierweiler. Izbacila ga je iz kuće i na dan kada je izgubila izbore od Nicholasa Sarkozyja objavila da se rastaje od Hollandea. Najstarijeg sina Thomasa postavila je za svog savjetnika. Na izborima četiri godine kasnije, Thomas je bio šef izbornog stožera, a Segolène je organizirala podršku umjetnika za kampanju. Pozvala je svoju simpatizerku, glumicu Julie Gayet kao 'najsimpatičniju umjetnicu ljevice'. 

Najsimpatičnija umjetnica ljevice pomrsila račune prvoj preljubnici

Hollande je tada već službeno bio u vezi s Valerie. Upoznali su se '88. a stvarno su zajedno od 2005. godine. Hollande i Julie upoznali su se u jednom restoranu. Odmah su se zaljubili. Impresionirana Julie više se nije odvajala od njega. Na svakom skupu držala ga je na vidu. Počelo se šuškati o njihovoj aferi, a Julie je odlučila ući u Elizejsku palaču. Pridobila je Thomasa preko njegove djevojke.

Nitko od Hollandove djece nije volio Valerie jer su je krivili za raspad braka svojih roditelja. Nakon što je Valerie na Twitteru podržala tadašnjeg političkog suparnika Segolène, Thomas je prekinuo sve kontakte s njom. Mudra Segolène poručila je Valerie da ne razbija glavu bivšim ljubavima već da obrati pažnju na sljedeću partnericu. 

Julie ga već dvije godine prati iz sjene

Iako je navodno u svibnju 2012. godine želio obznaniti svoju vezu s Julie, nije, jer se procijenilo da bi mu politički naškodilo. Na proslavi njegove pobjede, plesao je s Valerie, a Julie ga je samo gledala. Te večeri prekinula je s njim. Bio je to samo prvi od mnogih prekida. 

Valerie je dobila sve luksuzne pogodnosti Prve dame. Međutim, prvi zajednički predsjenički odmor bio je ujedno i zadnji. Hollande se vrativši u Pariz sasvim okrenuo Julie. Počeo je stalno odlaziti u njezin stan gdje živi s dva sina iz braka s argentinskim redateljem. Veza je opet pukla na proljeće 2013. godine jer je Valerie posumnjala. Uvjerio ju je da tu nema ništa i najavio zajednički odmor u Grčkoj. Ipak, otišla je sama nadajući se da će joj se pridružiti. On je bio s Julie, a sada čak i pred paparazzima. 

Olakšali su mu posao vidjevši da ne odustaje

Tajne službe vidjele su da predsjednik ne odustaje i napravili su novi sigurniji plan. Osigurali su siguran stan za sastajanje u koji je predsjednik dolazio mopedom. Closer je to otkrio i mjesecima kampirao u stanu preko puta. Zadnje vrijeme Valerie i Hollande navodno uopće ne komuniciraju

Na godišnjem susretu s medijima trebao je objaviti da se rastaje do Valerie, ali odustao je od te ideje. U međuvremenu je Closer objavio sve o vezi, Valerie je završila u bolnici, a Julie je navodno trudna. Predsjednik se ne izjašnjava s kime će u SAD, a prosvjednici mu ostavljaju konjsku balegu pred parlamentom. Iako je još aktualna Prva dama poručila kako je predsjednik ne posjećuje po savjetu liječnika, Closer je otkrio kako je Valerie silom htjela banuti na skup s medijima i napraviti scenu. Liječnici su je jedva spriječili.

Nakon svega predsjendiku popularnost nije pala. On, kao i njegovi ljudi, uvjereni su da iza otkrivanja afere stoji Nicolas Sarkozy. Ipak, nije jasno zašto bi se time bavio jer već je odavno postalo jasno da se Francuze ne tiče previše tko s kime spava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca