Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivša žena slavnog glazbenika ubila i spalila dadilju u dvorištu

Zajedno sa Sabrinom Quider uhićen je i 40-godišnji muškarac te su oboje osumnjičeni za ubojstvo. Dadilja iz Francuske kod nje je živjela i radila za sitne novce. U ponedjeljak je trebala natrag u Francusku..

Bivša žena pop-zvijezde Marka Waltona uhićena je u četvrtak zbog sumnje da je ubila dadilju svoje djece i spalila njezino tijelo u vrtu milijun funti vrijednog stana u Londonu.

Sabrina Quider (34), čiji je bivši muž član poznatog tinejdžerskog benda "Boyzone" trenutno se nalazi u pritvoru, a prijavili su je roditelji koji su vraćali djecu iz škole jer su primijetili dim, plamen i osjetili užasan smrad.

Kada je policija stigla na mjesto zločina nisu mogli utvrditi koliko je star leš, kao ni spol. Susjedi su okrili da je riječ o Sophie Lionnet (21), dadilji iz Francuske.

Mlada Francuskinja živjela je u njezinom stanu godinu i pol, a više od godinu dana brinula se za njezinu kćer (3) i sina (6). U London je doselila kako bi učila engleski. 

Susjedi kažu kako je Sabrina uživala u visokom stilu, a da je dadilju jako slabo plaćala.

- Sabrina je voljela izlaziti na skupa mjesta i izgledati bogato. Sophie je bila iz siromašne francuske obitelji i s njom je u stanu provela 14 mjeseci. Bila je nesretna, prošlog je mjeseca otišla prespavati nekoliko noći kod Sabrininog prijatelja. Kada je definitivno odlučila vratiti se kući, zamolila je majku da joj pošalje novce kako bi mogla platiti put. Trebala je kući stići u ponedjeljak, ali to se nije dogodilo - ispričao je prijatelj ubijene.

Susjedi koji su prolazili s djecom, akoji su prvi primijetili plamen, prvo su mislili da pale lišće, ali nije mirisalo na to. 

- Iz kuće su se znale čuti žestoke svađe - kazao je jedan susjed.

Quider je uhićena zajedno s Ouissemom Medounijem (40). Oboje se sumnjiči za ubojstvo.

Komentari (19)
  • Bitno da se napisalo da je ta bivša od ovoga ko da je on kriv

    22. 9. 2017,   19:22
  • To je jedna od tih ludara koje žongliraju na pragu bipolarnosti... Zgodne i lude, to ide skupa

    22. 9. 2017,   18:29
  • Nikad čuo za tog glazbenika.

    22. 9. 2017,   17:15