Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivši policajac: 'Rekli su mi da mjera curi od Milijana Brkića'

None Foto: RTL

Tu mi je Željka Pokupec dala do saznanja da i ona zna, da sumnja otkud mjera curi, da je vjerojatno riječ o zamjeniku glavnog ravnatelja policije! Milijanu Brkiću? Milijanu Brkiću", kazao je Mislav Merkaš

Bivši zagrebački policajac Mislav Merkeš, kojemu se sudi za primanje mita od svodnika, za RTL-ovu "Potragu" progovorio je o slučaju elitne prostitucije koji je nedavno opet aktualiziran zbog izgubljenog spisa o probijanju tajnih mjera.

Zbog te priče je nedavno u DORH-u ispitan i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić.

Merkaš za sutrašnje izdanje "Potrage" otkriva koje se političare štitilo, ali i kako je tužiteljstvo navodno sve to zataškavalo. Prvi put u javnosti progovara i Nebojša Perunović Pancho - kojeg su označili kao najvećeg svodnika u Zagrebu. 

"Tu mi je Željka Pokupec dala do saznanja da i ona zna, da sumnja otkud mjera curi, da je vjerojatno riječ o zamjeniku glavnog ravnatelja policije! Milijanu Brkiću? Milijanu Brkiću", kazao je Mislav Merkaš, bivši voditelj Odsjeka za nadzor organiziranog kriminaliteta PUZ-a. 

"Dok sam bio u pritvoru čak su mnogi slali poruke - nemoj me spominjati da nemam nekih problema, pomoći ću ti kad izađeš - i tako dalje. Međutim kako to biva. Imate hiljadu prijatelja kad imaju koristi od vas, kad više nemaju onda vas zaobilaze", rekao je osuđeni svodnik Nebojša Perunović Pancho.

Komentari (40)
  • Brkić....Karamarko....Bandić.....Ugledni članovi našeg društva molim lijepo samo najbolje mjere za njih 💩💩💩

    5. 3. 2019,   20:38
  • "Rekli su mi da mjere cure". Znaci 10 puta sam procitao i dalje nmg shvatiti

    5. 3. 2019,   20:18
  • Brkić, , Brkić, Brkić uvijek on tamo gdje je kriminal, prostitucija ali se je hrvatska usrećila sa ovakvima...

    5. 3. 2019,   22:06