Obavijesti

News

Komentari 105

Bizarna, ali istinita priča: Žena pala s bicikla pa ostala trudna

Kate je vrlo rano ušla u menopauzu i s 27 godina liječnici su joj rekli da neće moći imati djece. Deset godina kasnije jedva je preživjela tešku nesreću koja joj je promijenila život

VIDEO

Kate Mansbridge (43) već je odustala od svojih snova da će postati majka kad je prije 10 godina doživjela bizarnu nesreću. 

Medicinska sestra iz Velike Britanije prošla je menopauzu kad joj je bilo 27 godina i mislila je da nikada neće postati majka.

No, na odmoru u Francuskoj udario ju je auto dok je vozila bicikl. Smrskao joj je kosti u nogama, zdjelicu, ključnu kost, dva prsta na ruci su se odvojila od ruke zajedno s kožom, iščašila je ramena, a pretrpjela je i ozlijede glave. Tri dana nakon nesreće nije se budila, a liječnici su se bojali da neće preživjeti. Kao 'šećer na kraju' imala je i moždani udar. Morala je učiti pravilno govoriti i pisati ispočetka. 

Kate se uspjela oporaviti od teških ozlijeda, a nesreća joj je donijela i najveću životnu sreću. Izenadan nalet adrenalina u dio mozga odgovornog za reproduktivne hormone 'probudio' je taj uspavani dio i rezultirao rijetkim fenomenom - ponovno je dobila mjesečnicu. 

Tri godine kasnije prirodno je začela dugo željenu kćer Ruby.

- Da nije bilo nesreće nikad je ne bih mogla imati - rekla je, prenosi Daily Mail

Mansbridge je plakala od sreće kad je ugladala svoju mezimicu prvi put na ultrazvuku. Ruby je morala roditi carskim rezom zbog ozljeda zdjelice. 

- Majčinstvo je za mene otkrivenje. Ponekad je iscrpljujuće i frustrirajuće, ali je isto tako vrijedan, predivan dar kojeg cijenim još više nakon što sam gotovo sve izgubila - zaključila je.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava