Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bizarne pritužbe turista: 'Na plaži je bilo previše kamenčića'

None Foto: Thinkstock

Klijenti su pitali da li im piton treba putovnicu, koji su najbolji načini da se čovjek obrani od vampira, tražili su da se mačke s njima voze u prvom razredu aviona...

Putnička agencija Opodo.co.uk objavila je najbizarnije prigovore svojih klijenata

Jedan klijent im se tako požalio da je na plaži u Meksiku previše kamenčića što mu je pokvarilo manikuru. Drugi je, pak, zahtijevao da se njegova mačka prebaci u prvi razred iz teretnog dijela zrakoplova jer ne može podnijeti da bude rastavljen od svojeg kućnog ljubimca. 

Putujem u Rumunjsku, u Bukurešt. Možete li mi reći koji je najbolji način da se obranim od vampira: svetom vodicom, češnjakom ili križem, pitala je agenciju jedna žena

Jedan ih je muškarac pitao da li njegov kućni ljubimac piton treba putovnicu kako bi otišao u Brazil i tamo susreo svoju zmijsku obitelj u Amazoni.  

Jednom ih je zvao i muškarac koji je rezervirao put u grad Rome u Georgiji iako je zapravo htio otići u Rim. Tražio je agenciju da mu pomognu ponovo osvojiti djevojku koja ga je, bijesna što nisu išli u Rim, ostavila. 

Jednu je ženu, koja je putovala u Bukurešt, zanimalo koji je najbolji način da se obrani od vampira - sveta voda, češnjak ili križ.

Ostale bizarne pritužbe i zahtjeve putnika pročitajte OVDJE. 

Komentari (21)
  • Dobro ovo za pitona mi je cak i logicno mora imat neku "knjizicu" da nebi ispalo da svercaju ili da je zivotinja ukradena,ali ovo za vampire ta ili nema mozga ili ima tolko para da zivi u svom svjetu da je zaboli dupe za sve!

    25. 6. 2014,   15:50
  • plaze u meksiku su pjescane i nema kamencica, a putovnica za kucnog ljubimca je najnormalnija stvar.

    25. 6. 2014,   16:25
  • Kada sam išao na ljetovanje u Zaostrog, pitam agenciju ima li tamo Bosanaca? Kaže meni ljepotica "koji je tebi k.... bolan

    25. 6. 2014,   18:56