Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bjegunac rezao prste, izmijenio otiske i ukrao identitet Hrvatu

Španjolski mediji povezuju ovog muškarca s kriminalcem Sitom Minancom, koji je ovog tjedna osuđen na četverogodišnju zatvorsku kaznu zbog pranja novca i prodavanja droge...

Bjegunac iz Španjolske se uspio petnaest godina skrivati policiji tako što je palio i rezao kožu s prstiju. Muškarac je uspješno promijenio otiske pristiju jer je u prste ubacivao male implatante. Policija tvrdi da je koristio sofisticirane metode izmjene otisaka. Godinama su ga tražili zbog trgovine drogom. 

- Promijenio je otiske. Čak je i transplatirao kosu kako bi promijenio izgled - kažu iz policije u Madridu.

- Koristio je posebne metode kako bi promijenio otiske. Taj proces je trajao godinama. U prste je ubacio mikro implatante kako bi izmjenio otisak na obje ruke - kaže glasnogovornica policija za The Guardian.

Španjolski mediji povezuju ovog muškarca s narko dilerom Sitom Minancom (62), koji je nedavno osuđen na četverogodišnju zatvorsku kaznu zbog pranja novca i prodavanja kokaina. Navodno su bili važni suradnici te su švercali drogu iz Južne Amerika do Španjolske.

Foto: wikipedia

- Kada je uhićen, kriminalac je kod sebe imao dva mobitela koja je šifrirao tako da im se ne može ući u trag - dodala je glasnogovrnica. Navodi i kako je Španjolac koristio lažne dokumente. U prvo vrijeme se prikazivao Peruviancem, a potom i Hrvatom.

 

Komentari (7)
  • Peruviancem?

    2. 2. 2019,   14:21
  • a bogami baca malo na dalmoša ko da mu je Mišo Kovač stric od tetke 😁😁😁

    2. 2. 2019,   08:02
  • Hrvata velikog dilera nitko nije osudio u Hrvatskoj, zna on...

    2. 2. 2019,   10:40