Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bjelouška gmizala po bolnici, liječnik ju uhvatio i iznio van

Odjelom ginekologije gmizala je bezopasna zmija. Pomoćnik ravnatelja osječkog KBC-a, rekao je da nije bilo dramatične situacije te da nitko nije bio u opasnosti

Hodnikom odjela ginekologije KBC-a Osijek u četvrtak je "prošetala" zmija, piše Večernji list. Jedna je medicinska sestra pomislila da je riječ o otrovnoj riđovki pa je alarmirala i liječnike. 

No ubrzo su shvatili kako se ipak radi o bezopasnoj bjelouški. Branko Šegec, pomoćnik ravnatelja osječkog KBC-a, rekao je kako nije bilo nikakve dramatične situacije te kako nitko nije doveden u opasnost. Liječnik Zlatko Topolovec je životinju uhvatio i vratio je natrag u prirodu. 

>>> Više pročitajte OVDJE. 

Komentari (23)
  • Užas...A nedavno su evakuirali trudnice jer im krov prokišnjava također na odjelu ginekologije i također u Osijeku.. Ostojiću,javi se??

    15. 5. 2012,   09:02
  • Promatrajući ovaj događaj sa vedrije strane, zapitala sam se nije li bjelouška došla na ginekološki pregled, no, kako svi znamo istinu, pitanje je kako je uopče stigla neprimjećeno do ginekologije, a mene su učili da gdje je jedna - ima ih još. Zanemariti ovo zato što se radi o bezopasnoj zmiji bilo bi neodgovorno jer susret s njom na takvom mjestu može imati daleko veče posljedice od samoga ugriza.

    15. 5. 2012,   08:20
  • Vjerujte da otrvnice -zmije su manje opasne od otrovnih ljudi. Ljudi su puno više opasniji od zmija i zlo siju cijelom planetom, a zmije ne!

    15. 5. 2012,   08:33