Obavijesti

News

Komentari 100

Bježao im je i divljao po cesti: Kradljivca auta ščepale Kobre

Bježao im je i divljao po cesti: Kradljivca auta ščepale Kobre

PRESRELI GA Bjelovarac (37) trebao je biti u zatvoru. Zagrebom se vozio ukradenim autom. Primijetili su ga slučajno dok su u redovitoj kontroli provjeravali njegove tablice

VIDEO

Ukrao je Opel Vectru, putem razbio četiri automobila i prošao kroz četiri crvena svjetla. 

Bježao je, divljao, ignorirao upozorenja policije, opirao se svim silama. Na kraju su ga u utorak uvečer privele zagrebačke Kobre.

Bjelovarčanina (37) primjetili su slučajno dok su u redovitoj kontroli provjeravali njegove vukovarske tablice na Langovom trgu. Na laptopu im je izbacilo - ukraden. Vozač se oglušio na svjetlosne signale iz civilne policijske Škode. Dao je gas i počeo bježati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:11

Jurio je kroz centar grada, Palmotićevom, Draškovićevom, Đorđićevom. Ignorirao je policiju, semafore, pješake koji su se u panici micali, automobile koji su trubili. Naletio je na kombi AKD zaštite i razbio ga. Odjurio je prema Ulici Franje Račkoga i pokušao ući u kružni tok kod džamije. Tu je udario u crvenu Toyotu i bijeli Cady. Vozači se srećom nisu ozlijedili, ali su bili u velikom šoku.

- Vidio je da ne može dalje, pa ih je pokušao izgurati, ali nije uspio. Krenuo je u rikverc, ali su ga tu dočekale Kobre, udario je direktno u njih. Dečki su iskočili iz auta, on se zaključao u Vectri. Razbili su pištoljem staklo na suvozačevim vratima i vukli ga van. Opirao se jako. U pomoć im je priskočio građanin, pomogao im ga je izvući, ali je on otišao. Dvojica iz Kobri bacili su ga na pod, jedan je sjeo na njega dok su mu vezali ruke, otimao se cijelo vrijeme - ispričao je očevidac.

Dramu je gledala i Ana Mate (19).

- U međuvremenu je došlo sedam policijskih kola, Hitna, promet je bio u prekidu gotovo do ponoći. Radili su i očevid na automobilima u koje je udario. Baš mi je drago da su ga policajci uspjeli uhvatiti, pa mogao je nekoga ubiti - ispričala je čitateljica. Kad su ga provjerili, shvatili su da im je uhićeni ‘stari znanac’. Trebao je u zatvor, ali je bio u bijegu. Auto je ukraden u kolovozu 2015.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti