Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Black i Blanchett znaju kako ubrzati otkucaje tvog srca

None Foto: Blitz 3

U tradiciji klasika iz produkcijske kuće Amblin, gdje se magija događa na najneobičnijim mjestima, Jack Black i dvostruka dobitnica nagrade Oscar® Cate Blanchett zvijezde su čarobne avanture

Ova magična priča govori o desetogodišnjem dječaku Lewisu Barnaveltu koji počinje živjeti sa svojim ujakom u staroj i tajanstvenoj kući. U toj je kući prije njih živio bračni par koji je pokušao uništiti svijet. Neposredno prije smrti, izradili su sat koji je skriven unutar zidova, a svaki njegov otkucaj označava da je apokalipsa sve bliže. Vrlo brzo će se ispostaviti da je i Lewisov ujak vještac i dječak će se naći okružen magijom i opasnošću, pogotovo kada otkrije sat unutar zidova kuće koji je kreiran da prizove sudnji dan.
Uz Blacka i Blanchett u filmu glume Owen Vaccaro, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Vanessa Anne Williams i Sunny Suljic. Scenarist je Eric Kripke koji je ujedno i producent zajedno sa Bradom Fischerom i Jamesom Vanderbiltom.

Kuća magičnog sata, u distribuciji Blitza, u CineStaru i ostalim kinima pogledajte od 4.listopada i u 4dx formatu. Ulaznice možete kupiti na linku.

Tema: Promo sadržaj