Obavijesti

Promo sadržaj

Blake Lively i Anna Kendrick u filmu "Slatka mala tajna"

Blake Lively i Anna Kendrick u filmu "Slatka mala tajna"
8

Ne donosite nikakve zaključke o dvije majke koje su u središtu ovog svježeg i modernog trilera. Na površini se sve čini sjajno i uglancano, no nitko nije ono što se čini

U središtu priče je neočekivana film noir protagonistica — vesela i praktična mama vlogerica iz predgrađa, Stephanie (Anna Kendrick). Stephanina vesela potraga za obiteljskim blaženstvom, prijateljstvom i ubojitim receptima slučajno je vodi u ludi splet prljavih tajni i fatalnih laži kada upoznaje ultra glamuroznu mamu Emily (Blake Lively).

Emily je tajanstvena i vodi privlačan i otmjen život: radi u visokoj modi, udana je za seksi britanskog spisatelja i živi u besprijekorno moderno uređenoj kući. Stephanie je polaskana jer je Emily uskoro počinje smatrati osobom od povjerenja i novom najboljom prijateljicom. 

„Trebam malu uslugu“, kaže Emily jedno popodne. Stephanie bez oklijevanja pristane povesti Emilynog sina Nickyja svojoj kući jedan dan nakon škole. No, stvari se zakompliciraju jer Emily nestane bez traga i ostavi svog sina sa Stephanie. Slijedeći vlastiti moto „mame sve rade same“, Stephanie odluči uz pomoć svojih sljedbenika na društvenim mrežama pronaći svoju prijateljicu. 

U filmu Slatka mala tajna redatelj Paul Feig (Djeveruše, Špijunka),  odmiče se od blockbuster komedija po kojima je poznat i gradi napeti triler koji je ujedno i ukusna satira o našoj stalnoj težnji za besprijekornim životom u 21. stoljeću. 

Feiga je privuklo što Slatka mala tajna ima sve potrebne sastojke – napetu radnju, dijaboličnu maštu, ironičan humor, psihološki vrlo komplicirane likove i obmanjujuće spokojno prigradsko mjesto radnje za triler kakav je želio snimiti. Feig je u Stephanie vidio priliku da iznenadi gledatelje koji očekuju, žilavi, cinični glavni lik trilera: „Ona je netko koga svi poznajemo – majka čiji se život vrti oko ugađanja drugima što se često zloupotrebljava. Želio sam da svi navijaju za nju iako se predala tami koja je svuda oko nje.“  

Rezultat je film koji drži gledatelje u neizvjesnosti propitujući što vide i osjećaju gotovo svake sekunde filma. Svako novo otkriće u filmu je zabavnije i šokantnije od prethodnog i drži vas u neizvjesnosti. 

Ovaj film je jedan od onih koje će uvijek iznova biti zabavno gledati već od 13. rujna u sklopu Tres Chic specijala u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, gdje osim filma, posjetiteljice očekuje nastup Vlahe Arbulića i Ozrena Kanceljaka uživo, te welcome drink i pokloni partnera.
Za sve one kojima je Kaptol daleko, preporučamo CineLady projekcije u ostalim CineStar kinima. Broj mjesta je ograničen, zato požurite s kupnjom ulaznica. 

Više informacija možete naći na blitz-cinestar.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.