Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Blokiran račun Uljanika, ali tko ga je blokirao još nije poznato

None Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Pulski gradonačelnik Boris Miletić izjavio je kako mu je drago da policija po nalogu Državnog odvjetništva provodi izvide u Uljanik Grupi te želi da postupak bude brz i nepristran...

Policija je u ponedjeljak potvrdila da po nalogu Državnog odvjetništva provodi izvide u Uljanik Grupi, a danas je račun Uljanika ponovno u blokadi.

- Obavještavamo investicijsku javnost da je račun društva Uljanik d.d. blokiran dana 3. rujna 2018. u poslijepodnevnim satima - priopćio je Uljanik na zagrebačkoj burzi. Tko ga je blokirao još nije poznato.

- Policija temeljem naloga nadležnog DORH-a provodi izvide te obzirom na odredbe Zakona o kaznenom postupku nismo u mogućnosti dostaviti više informacija - kazali su u ponedjeljak iz policije za N1. Policija na temelju naloga mjerodavnoga Državnog odvjetništva provodi izvide te da s obzirom na odredbe Zakona o kaznenom postupku ne može dati više informacija.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić izjavio je kako mu je drago da policija po nalogu Državnog odvjetništva provodi izvide u Uljanik Grupi te želi da postupak bude brz i nepristran, da se što prije provede i o svemu odmah izvijesti javnost.

- Onda više nećemo govoriti o konstrukcijama nego o činjenicama. U cijelom ovom procesu izrečeno je previše neistina pa stoga pozivam policiju i DORH da što prije ispitaju odgovornost svih aktera, uključujući i vladu te pojedine ministre - poručio je Miletić.

Iz ureda korporativnih komunikacija Uljanik Grupe priopćili su kako su svi njezini financijski pokazatelji ključnim dionicima poznati i vidljivi svake godine.

Komentari (64)
  • sve je to draga moja rock and roll.. ostaci privatizacije hdzsdp komunizma dok su decki ginuli uzalud bagra se bogatila

    4. 9. 2018,   08:42
  • zna se tko ga je blokirao jedino se ne zna veličina duga...ugasite muljanik a radnici neka traže posao u njemačkoj

    4. 9. 2018,   08:32
  • "Ured korporativnih komunikacija" - što im za to treba poseban ured? Tko zna koliko još takvih ureda tamo ima. Nije ni čudo da gomilaju gubitke.

    4. 9. 2018,   08:30