Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bojim se da mu je pozlilo. On je iskusan, vozi već 30 godina'

None Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL 6

Predstavnik tvrtke u čijem je vlasništvu kamion izjavio je da je vozač koji je usmrtio dvije djevojčice i teško ozlijedio dvije djevojke ima iskustva i da vozi već 30 godina. Potvrdio je da se vozač naspavao

Još uvijek nije poznat točan uzrok nesreće na odmorištu autoceste A3 kod Novske. Vozač (60) kamiona navodno je rekao da su mu otkazale kočnice. Tvrdi kako nije bilo nikakvih problema s vozilom do trenutka kada je stigao do benzinske. Skrenuo je na odmorište da natoči gorivo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

No, dok se približavao pumpi, prema njegovim riječima, otkazale su kočnice. Naletio je na dvije učenice osnovne škole u Dalju koje je usmrtio i dvije djevojke koje su u bolnici. Jedna je u kritičnom stanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na mjesto nesreće došao je predstavnik prijevozničke tvrtke Marin iz Zagreba u čijem je vlasništvu kamion. 

- Vozač je iskusan i vozi kamion oko 30 godina. Išao je iz  Beograda gdje je jučer natovario ljepilo za keramiku. Prespavao je na odmorištu u Županji odakle je jutros krenuo. Ne znam što se točno dogodilo, ali se bojim da mu je pozlilo - rekao je predstavnik tvrtke. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Policija je privela vozača, a očevid još uvijek traje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, kamion je naletio u jutarnjim satima u petak na odmorištu Sjever između Novske i Okučana. Naletio je na učenike koji su putovali na ekskurziju u Zadar i ostale ljude koji su izašli na odmorištu. 

Komentari (134)
  • Mislite da je tom vozacu kamiona sada lako? Dajte ljudi ohladite malo, njemu nitko od nas ne bi nikada za svo zlato ovog svijeta htio biti u kozi.

    7. 6. 2019,   15:39
  • 60g krvavog posla u kabini, nije ni čudo kaj mu je pozlilo, nadam se da ovo čitaju mudonje iz sabora koji produžuju radni staž umjesto da ga smanje, posebno za neka zanimanja.

    7. 6. 2019,   15:54
  • Kamion u servis na dijagnostiku a karticu vozaca u skener, skinuti podatke sa tahografa i pogledati snmku sa kamera a odmoristu i zna se sve. Kratko i jasno.

    7. 6. 2019,   15:29