Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Zagrebu je eksplodirao auto: 'Užas, mislili smo da je potres'

None Foto: 16

Zagrebački vatrogasci potvrdili su nam da su imali intervenciju na Srebrnjaku. Stigli su u dva vozila s 9 vatrogasaca i ugasili su vatru. Čitateljica kaže da je prvo mislila da se radi o potresu

Pogledajte video: Bili smo uživo na licu mjesta

Izgorio automobil u Zagrebu, čule su se jake eksplozije: 'Užas, mislili smo da je potres' Reporterka: Kristina Uremović

Posted by 24sata on Thursday, 21 May 2020

Istrčali smo na ulicu, bilo je nešto prije pet ujutro. Vidjeli smo auto u plamenu, ispričala je čitateljica nam je poslala video sa zagrebačkog Srebrnjaka, gdje je u petak ujutro detonacija uznemirila stanovnike.

POGLEDAJTE VIDEO: Auto eksplodirao na Srebrnjaku

Zagrebački vatrogasci potvrdili su nam da su imali intervenciju na Srebrnjaku. Stigli su u dva vozila s 9 vatrogasaca i ugasili su vatru.

- Probudio nas je jak udarac. Baš se jako čulo. Mislili smo da je opet potres. Potom smo čuli još detonacija, istrčali smo van i vidjeli auto - dodaje čitateljica koja živi na Srebrnjaku.

Foto: Privatni album

'Dosta dobro buđenje'

Već sam bila spremna za bijeg. Baš je gadno udarilo. Bilo je nekoliko eksplozija. U prvi tren sam pomislila da je potres. Dosta dobro buđenje, dodala je druga čitateljica koja također živi u blizini gdje je auto eksplodirao.

Video: Susjedi su čuli nekoliko eksplozija

Komentari (88)
  • Ma sigurno nesretan splet okolnosti.... Puklo crijevo od dovoda goriva, nakupile se benzinske pare, slučajni prolaznik odbacio opušak, i eto problema... A siguran sam da će se i saznati da se radi o Opel Corsi staroj 15 godina, čiji je vlasnik miran obiteljski čovjek, koji radi za minimalac u nekoj privatnoj firmi, i da nije otprije poznat policiji...

    22. 5. 2020,   07:47
  • Sigurno BMW, Audi ,Merđo ovi jeftini tipa Clio neće se zapaliti.

    22. 5. 2020,   08:18
  • svako malo gori neki auto......interesantno....vraćamo se mi na staro prije corone

    22. 5. 2020,   07:44
Message