Obavijesti

Promo sadržaj

Boravak u Daruvarskim toplicama – nezaboravno iskustvo

Boravak u Daruvarskim toplicama – nezaboravno iskustvo
10

Uz stalno ulaganje u suvremenu medicinsku opremu, stručno osoblje, smještajne kapacitete, te sportsko-rekreacijske sadržaje, Daruvarske toplice konstantno nadograđuju kvalitetu pruženih usluga

Pronađite  vremena za sebe, pobjegnite od svakodnevice i iskoristite blagodati lječilišne oaze Daruvarskih toplica. Okružene zelenilom prekrasnog Julijevog parka, zapanjujućom arhitekturom i  blagoslovljene termalnom vodom, Daruvarske toplice pružaju odmor za dušu i tijelo.
Daruvarske toplice su suvremeni centar očuvanja zdravlja s jasnom vizijom budućnosti. Uz stalno ulaganje u suvremenu medicinsku opremu, stručno osoblje, smještajne kapacitete, te sportsko-rekreacijske sadržaje, Daruvarske toplice konstantno nadograđuju kvalitetu pruženih usluga.


Priuštite svojem tijelu detoksikaciju i relaksaciju u saunama i bazenima, prepustite se stručnim rukama naših liječnika i terapeuta, učinite nešto dobro za Vaše zdravlja. Kroz povijest je dokazana iznimna ljekovitost termalne vode i mineralnog blata za poboljšanje zdravstvenog stanja organizma.

Kupanje u termalnoj vodi posebno se preporučuje kod psihosomatskih bolesti i smetnji kao što su stres, umor, smanjena koncentracija i pamćenje, preosjetljivost, razdražljivost, te smetnje sa spavanjem, kod oboljenja zglobova, tetiva, mišića, perifernih živčanih lezija, probavnih i ginekoloških problema. U lječilišnom hotelu Termal nalaze se dva otvorena i jedan zatvoreni bazen s ljekovitom termalnom vodom te hidromasažom, finska i infracrvena sauna, parna kupelj, jacuzzi, solarij, svijet masaža, terapijski i fitness centar.  

Uz primjenu ljekovite termalne vode i mineralnog blata Daruvarske toplice provode wellness-spa programe, sportsko-rekreacijske i rehabilitacijske programe, kao i program pomoći pri liječenju neplodnosti.

Svakodnevni stres zamijenite opuštanjem u ugodnom ambijentu Daruvarskih toplica i priuštite svome tijelu vrhunsku njegu, zasluženi odmor i relaksaciju.

U snazi ljekovite vode za tijelo i netaknutoj prirodi, pronaći ćete mir, opustiti dušu i tijelo!

Detaljne informacije pogledajte na www.daruvarske-toplice.hr 
Daruvarske toplice, Julijev park 1, 43500 Daruvar, 
tel. 043/623 632, 623 623, fax.043/331455,www.daruvarske-toplice.hr
E-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.