Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Boris Lalovac: Između SDP-a i Hajduka, ipak biram Hajduk

None Foto: Boris Scitar/Večernji list

Sve gdje mogu pomoći Hajduku, imam ambicija. Kad spomenem Hajduk, kod mene su emocije, ljubav, želja, strast - rekao je bivši ministar financija Boris Lalovac

Bivši ministar Boris Lalovac, a sada SDP-ov saborski zastupnik komentirao je najave o tome da on postane predsjednik Hajduka. 

- Sve gdje mogu pomoći Hajduku, imam ambicija. Kad spomenem Hajduk, kod mene su emocije, ljubav, želja, strast - rekao je Lalovac, a zatim objasnio kako mu Povjerenstvo za spriječavanje sukoba interesa to brani s obzirom da je još državni dužnosnik i da nnije prošlo potrebnih godinu dana od prestanka obavljanja državne dužnosti

- Već sam obavio razgovor u Povjerenestvu i postoji mogućnost nekakvog savjetnika na nekoj drugoj izvršnoj funkciji gdje niste upisani kao sudski registar - kaže Lalovac i dodaje kako prvo treba vidjeti što kaže druga strana, odnosno Hajduk i Torcida. Najavio je kako bi se za eventualan posao u Hajduku isključio iz SDP-a i Sabora.
 
- Između SDP-a i Hajduka, biram Hajduk - priznao je. 

Komentari (77)
  • a sta ćeš nam

    13. 5. 2016,   12:51
  • e moj Hajduče, e moja Torcido... na što spadoste

    13. 5. 2016,   13:48
  • To je i bio cilj poljudske svastike, da partija i orjunaši uđu u hrvatski nogomet i unište zadnji bastion hrvatstva, na stranu Mamić, on je njihov. Rehabilitirao ga je Račan s Bandićem početkom 2000-ih. Ako ovaj dođe na čelo Hajduka to više neće biti hrvatski klub.

    13. 5. 2016,   13:52