Obavijesti

News

Komentari 10

Boris Miletić uoči izbora: Cilj IDS-a je jaka i uspješna Istra

Boris Miletić uoči izbora: Cilj IDS-a je jaka i uspješna Istra
1

"Iza IDS-a je 27 godina uspjeha, kakvim se ne može pohvaliti ni jedna druga stranka u Hrvatskoj", poručio je Miletić te zahvalio na potpori građankama i građanima

VIDEO

Predsjednik IDS-a Boris Miletić u utorak je na pulskoj tržnici, gdje je u povodu 27. obljetnice osnutka stranke i Dana zaljubljenih građanima dijelio paketiće s keksima u obliku srca, izjavio kako su u IDS-u izgradili najvjerodostojniju stranku lijevog centra i predvodnicu građanskih politika u Hrvatskoj.

"Iza IDS-a je 27 godina uspjeha, kakvim se ne može pohvaliti ni jedna druga stranka u Hrvatskoj", poručio je Miletić te zahvalio na potpori građankama i građanima u Istri, kao i svima koji su pomogli u promicanju vrijednosti stranke.

 "Godinama smo zajedno gradili najvjerodostojniju stranku lijevog centra, koja je danas predvodnica građanskih politika u Hrvatskoj", naglasio je te dodao kako je ponosan što je Hrvatska prepoznala vrijednosti za koje se bori IDS, kojemu građani iz godine u godinu daju svoje povjerenje. Istaknuo je kako građani u Istri i dalje od njegove stranke mogu očekivati da će nastaviti štititi prava svih manjina i njegovati multikulturalnost, vrijednosti koje će beskompromisno braniti u Saboru i svim drugim institucijama.

Miletić: Naš je cilj jaka i uspješna Istra

 IDS će svojim primjerom, ustvrdio je, i narednih dvadeset godina pokazivati kako se gradi moderno i prosperitetno društvo, s osnovnim ciljem od jake Istre napraviti još uspješniju regiju. "Jaka Istra, uspješna Istra - to je naš cilj. Vjerujem u daljnju podršku naših građana", poručio je Miletić.

 Potpredsjednik stranke i istarski župan Valter Flego kazao je kako istarska priča nije slučajna, već je priča koju IDS razvija više od dvadeset godina. "Istarska priča nije nimalo laka, ali je vjerodostojna i konzistentna. Na takvim temeljima idemo u nove izbore i vjerujem da ćemo još jednom potvrditi naše zajedništvo. Sve što radimo dobro za Istru i povjerenje koje imamo kod svojih sugrađana je kako bismo imali mogućnost nastaviti i dalje raditi", rekao je Flego.

 Miletić se s Flegom družio s građanima na tržnici u Puli, dok su ostali čelnici stranke s brojnim članovima diljem istarskih gradova te u Rijeci, Opatiji i Malom Lošinju također dijelili građanima prigodne paketiće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...