Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Borisa Tadića u Vukovaru će dočekati i premijerka Kosor

None Foto: 24sata

Premijerka Jadranka Kosor se navodno u utorak ujutro u Banskim dvorima dogovorila s predsjednikom Josipovićem kako će skupa dočekati Tadića

Srpskog predsjednika Borisa Tadića će prilikom posjeta Vukovaru dočekati predsjednik Ivo Josipović, ali i premijerka Jadranka Kosor. Premijerka se navodno u utorak ujutro u Banskim dvorima dogovorila s predsjednikom kako će skupa dočekati Tadića. Osim predsjednice Vlade, u četvrtak će Tadića dočekati i hrvatske udruge obitelji stradalih, zatočenih i nestalih. Boris Tadić će Vukovar posjetiti u četvrtak, a položit će i vijence na Ovčari. Krajem studenog bi trebao doći i u službeni posjet Zagrebu, piše Jutarnji list.

Komentari (10)
  • Ako u studenom dolazi u službeni posjet u ZG, kakav je onda ovaj? Neslužbeni? Neki turistički obilazak Ovčare? Dakle sve što Tadić bude govorio bit će 'neslužbeno'? Nemogu vjerovat :(

    2. 11. 2010,   19:35
  • Samo naprijed. Kako će se dogovoriti tko će mu prvi pružiti ruku? A obavezno neka povedu i Severinu. Jel netko očekuje ispriku?

    2. 11. 2010,   17:53
  • kada se bude vraco natrag u srbiju neka povede i svoju kosoricu pa ce pahor najavit rat protiv srbije zbog kosorice, otima ju tadic!!!

    3. 11. 2010,   07:45